Tarih: 25.10.2015 18:13

Erdoğan'ın Memur-Sen toplantısı konuşması

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlenen Memur-Sen, "Millete Vefa Yolunda 20 Yıl" programına katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, şunları söylüyor:

"850 binin üzerinde üyesiyle Memur-Sen, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri konumuna yükseldi. Merhum Akif İnan, tüm baskılara rağmen burayı kurdu.

MEMUR-SEN OLMASAYDI 28 ŞUBAT'I ÇOK DAHA AĞIR YAŞAYABİLİRDİK
Eğer Memur-Sen olmasaydı, 28 Şubat'ı çok daha ağır yaşayabilirdik. Eğer Akif İnan ve arkadaşlarının temel felsefesini anlayamazsanız, bu yolda takılıp kalırsınız. Eğer Akif İnan ve arkadaşlarının temel felsefesini anlayamazsanız, bu yolda takılıp kalırsınız.

KULA KUL OLMAYACAĞIZ
Kula kul olmayacağız. Sadece Allah'a kul olacağız. Onların operasyon medyaları karşısında biz de kendi medyamızı dayatalım demedik. Fikirler özgürce söylensin istedik.

HEPSİNİN HEDEFLERİ YENİ TÜRKİYE
Bu ülkede artık çok sesli özgür bir medya olduğu için Yeni Türkiye'ye saldırıyorlar. Eğer dikkatli bakarsanız hepsi aynı dilde konuşuyorlar. Atatürk'ün kurmasıyla övünen siyasi bir partinin başkanı PKK niye silah bıraksın diyor? PKK ile Işid aynı istikamet doğrultusunda hareket ediyor. Neden? Çünkü hedefleri aynı hepsinin hedefi Yeni Türkiye. Pensilvanya medyası ile PKK medyası aynı dili kullanıyor."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —