Tarih: 03.10.2017 12:52

Erdoğan'dan vatandaşa çağrı: Yastık altındaki altınlarınızı çıkarın

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti grup toplantısında Konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Altın tahvili ve altında dayalı kira sertifikası uygulamasını çok değerli buluyorum. Yastığın altında veya kolunuzdaki altınlar bize bir şey kazandırmaz. Vatandaşlarımızı ülkenin gelişmesine katkı sağlamasına davet ediyorum" dedi.

"YASTIK ALTINDAKİ ALTINLAR EKONOMİMİZE KAZANDIRILMALI"

Altın tahvili ve altında dayalı kira sertifikası uygulamasını çok değerli buluyorum. Yastığın altında veya kolunuzdaki altınlar bize bir şey kazandırmaz. Ekonomimize kazandırılmasına imkan sağlayacağına inanıyorum. Aynı zamanda o altın sahiplerine de değerlendirme noktasına çok şeyler kazandıracağına inanıyorum. Vatandaşlarımızı ülkenin gelişmesine katkı sağlamasına davet ediyorum.

"İNSANIMIZIN HAYATINA DOKUNAN HER KONUYA ÖNEM VERECEĞİZ"

İstihdam konusundaki hedeflerimizi yüksek tutmalıyız. George Orwell, Hayvan Çiftliği kitabında mesela BM'nin 5 ülke ile sınırlanan sistemini eleştirir. Orwell bir başka kitabında ise "Bir babanın işsiz kalması eve belirli bir gelirin girmemesinin ötesinde çocuklarının oyuna katılamaması, karısının itibar kaybetmesi ve kendisinin de artık sokağa çıkamaması demektir" diyor. Bizim de "insanı yaşat ki devlet yasaşın" demekle istatistik olarak belirtmekle birlikte bir insan olduğunu da asla unutmamalıyız.
İşsizlik sigortasından, yaşlılık aylıklarına kadar insanımızın hayatına dokunan her konuya özel ehemmiyet vermeliyiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —