Tarih: 08.01.2016 12:40

Erdoğan Yılmaz güven tazeledi

Facebook Twitter Linked-in

Kongrede mevcut başkan Erdoğan Yılmaz güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. Kongreye; Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Murat Özdağ ile çok sayıda STK ve oda başkanı katıldı.

BÜYÜK İŞLER YAPTIK
Kur'an’ı Kerim tilaveti ile başlayan programda; Divan başkanlığına Cemal Balabanoğlu seçildi. Kongreye tek aday olarak giren Erdoğan Yılmaz, teşekkür yapmak için çıktığı kürsüde; " 1’nci dönem derken 2’nci dönem de bitti. Sanki dün gibi geliyor gözüme. Hiç beklemezken göreve talip olmadık ama göre ve talip edildik. Başkan olduğumuz için değil hizmette kaldığımız için sevinçliyiz. Bu günde böyle. 2 dönemdir bu önemli görevi sürdürmekteyiz. Kısa zamanda üye sayımızı 120’lerden 600’lere çıkarmış, 2015 yılında 80 iş adamına rozet takıp üyemiz yapmış bulunmaktayız.

2016 HEDEFLERİ
Yılmaz, "Sosyal sorumluluk projelerimizi unutmadık. Beşir Derneği vasıtası ile Suriyeli kardeşlerimize sürekli yardım ettik. Birçok faaliyet gerçekleştirdik. Hiç yerimizde durmadık. Her yıl bir önceki yıla bakarak geçmişte neyi eksik yaptık bundan ders almaya çalıştık. 2016 yılında 25 kişilik önemli bir yönetim kurulu ile markalaşmayı hedefliyoruz. Bu zeminde TÜMSİAD olarak 5 milyon dolarlık ihracat ile ülkemize küçük bir katkıda bulunduk. 2016 yılında ki hedefimiz ise 20 milyon dolardır" dedi. Erdoğan Yılmaz'ın yönetimi şu isimlerden oluştu; Mehmet Coşan (Başkan yardımcısı), Haluk Atmaca (Başkan yardımcısı) Üyeler: İzzet Erdem, Niyazi Yılmaz, Emin Yıldız, Şaban Akkaş, Mehmet Hanifi Öztekin, Semih Barış, Semih Subaşı, Ali Kemal Kanca, Kadir Erenoğlu, Ali Murat Köşeli, Çetin Vuraloğlu, Müslüm Ataş, Cüneyt Güngör, Ahmet Günel, Ali Haydar Yavaş, İdris Sağlam, Yunus Pehlevan, Ahmet Sağırkaya, Mustafa Sarıyer, Fatih Tok, Muzaffer Ülker, Ömer Küçük.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —