Tarih: 28.02.2013 17:40

Erbakan Çayırova’da da anılacak

Facebook Twitter Linked-in

Çayırova Anadolu Gençlik Derneğide3 Mart Pazar günü İkindi namazı sonrası Güzeltepe Mandıra Camiinde Kuran tilaveti ve hatim duası yapılacak.  

 

Anadolu Gençlik Derneği Elbistan Temsilciliği 27 Şubat 2011 günü vefat eden, Milli Görüş lideri, 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın, 85 yıllık hayatında devlet adamlığı konusunda ve bilim alanındaki başarıları ile ön plana çıkmış bir isim olduğunu söyleyerek, “Çayırova Anadolu Gençlik Dernek temsilciliği olarak, Erbakan Hocamıza rahmetle anıyoruz. Bu amaçla bu hafta Muhterem Hocamız için kuran tilaveti ve onun için okunan hatimlerin programı icra edecekleri bildirdiler inşallah. Anadolu gençliği olarak, millet olarak Hocamıza vefa borcumuzun olduğunu biliyoruz. Çünkü Hocamız hayatını Anadolu’ya, Anadolu gençliğine ve aziz milletimize adamıştır. O’nun hedefi her zaman ‘Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ kurmak olmuştur.

 

Vefatının 2. yıldönümünde merhum Hocamızı rahmetle anıyoruz.  Güzeltepe Mandıra Camiinde okutacak kuran tilaveti programına tüm Çayırovalıları davet ediyoruz” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —