Tarih: 19.01.2015 12:54

Ensar Öğüt ve Yaşar Van’da sokak sokak destek istedi

Facebook Twitter Linked-in

Sık sık Doğu ve Güney Doğu Anadolu illerine gittiği için vatandaşlar tarafından tanınan Öğüt, Vanlılardan 2015 seçimleri için destek istedi. Öğüt, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaştı.

 

 

Destek, teşvik, kardeşlik

 

Parti meclisi Üyesi Hüseyin Yaşar, Van İl Başkanı Cemal Şen, İlçe başkanları, Kadın ve gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri ile birlikte Van sokaklarındadolaşan,  esnafları işyerlerinde ziyaret eden ve hükümetin tarım vehayvancılık konusunda bölgelerine yanlış yaptığını ifade eden Öğüt,“Vanlılara sözümüz olsun. Yarım ve hayvancılığa büyük destek vereceğiz.Yoksullara, hükümetin yaptığı gibi değil, gerçek ihtiyacını sosyal devletprojesi kapsamında  gerçek ihtiyaçlarını karşılayacağız. Üretimi teşvikedeceğiz. Esnaflara destek vereceğiz. İşsizliğe çözüm bulacağız. İnsanlar ekmek parasının peşinde koşmak için göetmek zorunda kalmayacak. Aç veaçıkta insan bırakmayacağız. Barışı,kardeşliği ve huzuru sağlayacağız.”sözü verdi.

 

 

Firsat verin

 

Bugüne kadar yüzlerce kez van ve bu bölgelere geldiğini, gerekli oyu alamamalarına rağmen ne bölgeden ne sorunlarına çözüm bulmak için koşturmaktan ne de insanlarından vazgeçmediğini anlatan Ensar Öğüt, her zaman yanınızda olmaya çalıştım. Kemal Kılıçdaroğlu’na fırsat verilmeli.”diye konuştu.Öğüt, bölgeye sık sık gelmeye devam edeceğini de ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —