Tarih: 08.11.2013 16:46

Ensar Öğüt Büyükşehir’i topa tuttu!

Facebook Twitter Linked-in

Öğüt’ün düzenlediği basın toplantısına ulusal basın ve televizyonlar büyük ilgi gösterdi.

 

450 bin mektup dağıtıyoruz

 

Konuşmasına, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilk kampanyayı Kocaeli ilimizden başlatmış bulunuyoruz. Yapmış olduğumuz tespitler sonucunda 450 bin adet ev ve işyerine ulaşarak Büyükşehir Yönetim Planına halkın kalımını sağlamak istiyoruz.” diye başlayan Öğüt, “Bunun için halkın görüş ve önerilerini alarak Anadolu ve İstanbul’u birbirine bağlayan Kocaeli ilimizi Dünyanın en saygın kenti yapacağız. Amacımız Kocaeli’ni hak ettiği yere taşımaktır. Ayrıca burada yaşayan vatandaşlarımıza ayrım yapmadan hizmet etmeyi ibadet saymaktayız” dedi.

 

Bu evlerin hesabını kim verecek

 

Elindeki  fotoğrafları göstererek 17 Ağustos 1999’da yaşanan depremde hasar görmüş binaların büyük bir bölümünde halen vatandaşlarımızın oturduğunu, yaşanacak herhangi bir depremde çatlak olan binalarda çok büyük can kaybı yaşanacağın ileri süren Öğüt, “Bu nedenle 10 yıldan beri hizmet veren Belediye binaları yenilememiş ve Kocaeli büyük bir köy konumuna düşmüştür.  

 

Kocaeli genelinde ulaşım gün geçtikçe çekilmez bir duruma gelmektedir. İlkel koşullarla taşımacılık yapılmaktadır. 79 bin civarında öğrencisi olan Kocaeli Üniversitesinde öğrenciler ulaşım nedeniyle şehir merkezine gidip gelmekte büyük sıkıntı çekmekteler. Dolayısıyla Kocaeli esnafı bundan zarar görmektedir.” diye konuştu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —