Tarih: 18.04.2014 16:20

ENKA’da meslek tanıtımı yaptılar!

Facebook Twitter Linked-in

On sekiz ayrı mesleğin tanıtıldığı meslekler gününe, yirmi iki konuşmacı mesleğini tanıtmak üzere gönüllü olarak bu etkinliğe katıldı. TMMOB'ye bağlı meslek odalarından, Okan Üniversitesi ve Gedik Üniversite’sinden gelen akademisyen ve meslek mensuplarından oluşan konuşmacıları öğrenciler ilgiyle izlediler. Konuklarla iyi bir etkileşim yaşanan günün sonunda etkinliğe katılan konuklar da okuldan memnun ayrıldılar. Konuklar, gelecek yıl tekrar böyle bir etkinliğe katılmak istediklerini belirttiler.

 

Etkinliğe katılan, Makina Mühendisleri Odası Gebze Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyesi Endüstri Mühendisi Mehtap SÖNMEZ, Makina Mühendisi Barış İNCE-Makina Mühendisi Serdar ÜKLİMEK, İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nuran ZOR-Ahmet KADI, Elektrik Mühendisleri Odası Üyesi Niyazi GÜNDÜZ ve Mimarlar Odası Üyesi Atilla ÜRKMEZYEL tarafından Lise öğrencilerine meslek ile ilgili tanıtım ve sunum yapıldı.

 

Etkinliğe katılan diğer  TMMOB  temsilcileri, Gıda Mühendisi   Betül Topal, Maden Mühendisi  Ahmet Altunoz,  Metalurjı  Mühendisi   Kemal Nişancı  ve Melek  Nişancı, Mekatronik Mühendisi  Kürşad Sezai Türker,  Çevre Mühendisi Caner BİNGÖL  meslek tanıtımları ile katkı sundular. Makina Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Sekreteri Mehtap Sönmez; “Kentimizdeki okullarda üniversiteye hazırlanan lise öğrencileri için meslek tanıtım günlerine destek vermeye devam ediyoruz.

 

2013 yılında Darıca Seymen Koleji ile yaptığımız bu çalışmayı, bu yıl Dilovası’ndaki Özel ENKA Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile birlikte 16 Nisan 2014 Çarşamba günü gerçekleştirdik. Mühendislik formasyonundaki farklı 10 branştan meslektaşımızla birlikte mesleğimizi öğrencilerimize tanıtmayı, bilinçli ve sağlıkla tercih yapmalarına yardımcı olmayı hedefledik. Oldukça verimli ve güzel bir organizasyon oldu. Öğrencilerine böylesine faydalı bir organizasyon ile hizmet veren Özel ENKA Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yöneticilerine ve katılımlarıyla destek veren tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —