Tarih: 29.06.2012 12:03

Engelliler Meclis'inde “Proje Yapılandırma Eğitimi”

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi, Engelliler Meclisi üyeleri için hazırladığı eğitim seminerlerini tamamladı. Daha önce “iletişim” ve “çatışma çözme becerileri” eğitimi alan Engelli Meclisi üyelerine son olarak, “Proje Yapılandırma Eğitimi” verildi.  

 

 

 

 

İzmit Belediyesi Gençlik Bilgilendirme ve Danışma Merkezi Sorumlusu Ömer Kaya tarafından verilen eğitime Engelli Meclisi üyeleri tam kadro katıldı. Sosyal yaşama engellilerin katılımını sağlamak amacıyla düzenlenen eğitimde engellilere proje yapılırken dikkat edilecek noktalar konusunda bilgiler veren Ömer Kaya, proje döngüsü yönetimi ve mantıksal çerçeve konularında açıklamalar yaparken, proje hazırlarken sıkça düşülen yanılgılardan da bahsetti.

 

 

 

Eğitimler sonrasında söz alan Engelli Meclisi Başkanı Tenzile Görgün desteklerinden dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti. Görgün, engellilerin toplum içinde eğitim ve üretim kapasitelerinin geliştirilmesi ve toplumsal yaşam içerisinde daha fazla yer almalarının sağlanması amacıyla üretecekleri projelere başlarken aldıkları bu eğitimlerin çok faydalı olduğunu bildirdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —