Tarih: 26.12.2014 16:34

Enerji Verimliliği Derneği Kogre Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Enerji Verimliliği Derneği Kocaeli Şubesi, 1. Olanüstü kongresini önceki akşam Kocaeli Sanayi Odası (KSO)’da gerçekleştirdi. Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar’ın katılımıyla yapılan Kongrenin divan başkanlığını, Gültekin Şenel, Gökhan Altıntaş ve Yücel Yılmazel yaptı.Başkan Fuat Eyüboğlu, yaptığı konuşmada, ‘’Enerji konusu, Dünyanın ve ülkemizin başlıca önemli sorunlarından bir tanesidir, Enerji verimliliği, tüketilen enerji miktarı, üretimdeki miktarı ve kaliteyi düşürmeden, ekonomik kalkınmayı ve sosyal refahı engellemeden en aza indirilmesidir. Unutmayalım ki, gelişmişlik, az enerji kullanılarak, çok ekonomik değer oluşturulabilmekle ölçümlenebilir. Buradan genel başkanımız Sayın İbrahim Çağlar2a sesleniyorum, Kocaeli Şubesi olarak ülkemizdeki Kobilerimiz için Enerji Verimli Kobi Projesini hayata geçirmeyi teklif ediyorum. ’Dedi.

 

Yapılan Olanüstü genel kurula Enerji Verimliliği Derneği Genel Başkanı ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Geposb Bölge Müdürü İrfan Ayar, Özcan Dal, Gebze Teknik Üniversitesi Fen Bölümleri Dekanı Prof.Adem Kılıç, İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Ak parti Gebze Belediye meclis Üyesi Burak Sarı ve dernek üyeleri katıldı.

 

Enerji Verimliliği Derneği Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu

 

Fuat Eyuboğlu, Umut Aydoğdu, Bayram Odabaşı, Zafer Kılıç, Burak Sarı, Ayhan Zeytinoğlu, Nail Çiler, İrfan Ayar, Muhammet Saraç, Prof.Adem Kılıç, Ahmet Kısbet, Birol Bozkurt, Dr. Fatih Akbulut, Kosgep müdürü Ertuğrul Çetinkaya, Av.Emel Ceylan Balcıoğlu,  Tekin Urhan, Ercan Altınkaya, Özcan Dal, Mustafa Akbulut, Murat Gedik ve Ali Canayakın görev aldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —