Tarih: 12.08.2020 09:39

En Yüksek Mevduat Faiz Veren Bankalar

Facebook Twitter Linked-in

 

Çoğu bankada faiz oranları farklılık gösterebiliyor o yüzden sizler için farklı bankalardaki tüm mevduat faiz oranlarının listesini hazırladık.

Mevduat Faizi Hesaplama

Sektörde en düşük mevduat faiz oranına sahip olan iki banka bulunuyor: Akbank ve Enpara.com. Akbank üzerinden %7.00'lik bir oran ile 130 TL'ye varan kazanç sağlayabiliyor ve Enpara.com üzerinden yine %7.00'lik bir oran ile 130 TL'ye varan kazanç elde edebiliyorsunuz.

Eğer bankalar hakkında mevduat faizine dair bilgi almak istiyorsanız ancak bankalarla iletişime geçmeden ve efor sarf etmeden işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız:

Bu sayfa üzerinden yatıracağınız anaparanın miktarını girmelisiniz ve daha sonra da ana paranızın türünü girmelisiniz. Eğer TL üzerinden para yatıracaksanız TL, USD hesabıyla para yatıracaksanız USD'yi seçin. Daha sonra mevcut, bulunan vadeleri yani gününü seçin. Eğer isterseniz internet sitesi üzerinden vadeyi kendiniz de belirleyebiliyorsunuz.

Burgan Bank

Burgan Bank en yüksek mevduat faizi veren bankalar arasında ilk sırada yer alıyor. 32 günlük vadeli mevduat hesabının faiz oranı ise %10.00'dur. Burgan Bank Türkiye, aslen Kuzey Afrika ve Orta Doğu bölgelerinde hizmet veren bir iştiraktir. Kuveyt merkezli olup Burgan Bank Grubu'nun hizmet verdiği bir kurumdur. 21 Aralık 2012'de Burgan Bank Grubu, Tekfen Holding ve Eurobank'a ait olan hisseleri satın aldı ve %99.26 oran ile ana hissedar oldu. Ancak 28 Ocak 2013 tarihinde yasal işlemlerin tamamlanması sonrası kurumun ismi resmi olarak Burgan Bank A.Ş. oldu.

Fibabanka

Fibabanka aslen 1991 senesinde ABD bankası olan Chemical Bank ile birleşmesiyle kuruldu. Türkiye topraklarındaki şubenin ismi 3 Şubat 1992 tarihinde Chemical Bank A.Ş. olarak değişti ve yabancı sektör statüsüne erişerek özel sermayeli bir mevduat bankası oldu. Daha sonra firma, Sitebank, Millennium Bank olmak üzere en sonunda Mayıs 2011 senesinde banka Fibabanka ismine sahip oldu. Fibabanka, Burgan Bank'ın 32 günlük vadeli mevduat hesabının faiz oranına göre daha düşük ve hesaplı. Fibabank'ın 32 günlük vade işlemi için sunduğu faiz oranı ise %9.00'dur.

Alternatif Bank

Alternatif Bank'ın ise 32 günlük vadeli mevduat hesabının faiz payı ise Fibabankası ile aynı olup %9.00'dur. Alternatif Bank, 1991 senesinde Doğan Grubu bünyesi altında kuruldu. Eski adı ABank olan banka, Mart 2018 tarihinde bankanın kısaltılmış adını ve logosunu değiştirdi.

Hesaplı Faiz Oranları

Site sayesinde yüzlerce bankanın bulunduğu hesaplı faiz oranlarıyla sizler için en mükemmel krediyi ve işlemlere göz atabiliyorsunuz. Bu sayede araştırmak istediğiniz fırsatları bankaları aramadan ve çabalamadan tek tık ile en doğru sonuçlarıyla öğrenebiliyorsunuz.

Fırsatlar

Yalnızca kredilerin ve vadeli mevduat hesaplarının faiz oranlarını hesaplamakla kalmayıp zorunlu trafik sigortası, kasko ve sağlık sigortaları; altın, döviz ve forex alanında da yatırım yapma gibi fırsatlara da sahip oluyorsunuz. En uygun fiyatlarla internet kampanyalarından da yararlanmanız mümkün. Eğer aklınıza takılan bir sorunuz olduğu takdir de sizi konuyla ilgili uzmanlara yönlendirerek sağlıklı bir seçim yapabilmenize yardımcı da oluyorlar. Eğer kredi kartı başvurusunda bulunmak isterseniz internet sitesi üzerinden En İyi Kredi Kartları adlı bir listeye açılacak olan Kredi Kartı bölümüne tıklayarak listeyi görüntüleyebiliyorsunuz. Listede bulunan kredi kartlarının bulunduğu ATM sayısı, yıllık ücretleri ve üye işyeri gibi bilgileri de kolaylıkla karşılaştırabiliyorsunuz.

Bayram Kredisi Kampanyası

Kurban Bayramı yaklaştığı için çoğu kişi kurbanlarını veya adetleri yerine getirmeye çalışırken bütçe konusunda zorlanıyor. Ancak kurumun sunduğu, yalnızca müşterilerine özel fırsatlarla yararlanabiliyorsunuz. Site üzerinden bayram kredisi için en hesaplı teklifin ING, CEPTETEB ve TEB tarafından sunulduğunu görebilirsiniz. 36 ay vadeli 10.000 TL kredi sunup en düşük faiz oranı olan %0.79 ile müşterilerine hizmet sunuyorlar.

Güvenilir Hizmet

Ayda 17 milyondan fazla müşteri sahip olan kurum, internet siteleri üzerinden yapılan başvuruları SSL sertifikası ve BDDK denetimi ile güvenli bir şekilde hizmet veriyor. Ayrıca, site üzerinden yapılan işlemlerde kişisel bilgilerin hiçbiri üçüncü kişilerle paylaşılmıyor.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —