Tarih: 23.03.2019 17:15

En Yakın Çiçekçi Nerede? (Online Çiçekçiler)

Facebook Twitter Linked-in

Bunun için bazen daha önceden seçmiş olduğumuz bir çiçek aranjmanının fotoğrafını gösterip çiçekçinin aynısını yapmasını ümit ederiz. Bazen bu gerçekleşir bazen de olması gereken ile ortaya çıkan arasında dağlar kadar fark vardır. Ancak artık bu dönemler çok geride kaldı. Artık en yakın çiçekçi sokağımızın kenarında değil bilgisayarlarımızda, tabletlerimizde ya da her an elimizin altında olan cep telefonlarımızda. Online çiçekçiler sayesinde hepimizin evlerinin hemen yanında bir çiçekçi var sanki. Artık en yakın çiçekçi elimizin altında!

C:\Users\yildirim.topcu\Desktop\2.backlink çalışması içerikleri 19.03.2019\cicek.com\cicekcom-ucuz-cicek.JPG

Göndermek istediğimiz çiçeğin türüne ve çiçek gönderim amacına göre aranjmanları filtreleyebilir, çiçekleri dilediğimiz gün ve saat aralığı için sipariş edip, siparişimizi önceden planlayabiliriz. Seçtiğimiz çiçeği fotoğraftan beğenerek her defasında aynı güzellikte gönderileceğinden emin olabiliriz. Çiçeğimiz ile birlikte gönderilecek notlar için hazır mesajları kullanabilir ya da kendimiz mesajımızı oluşturabiliriz. Bununla birlikte bize en uygun olan ödeme yollarından birini tercih ederken kişiye özel olarak hazırlanan bazı çiçekleri de sipariş edebiliriz.

C:\Users\yildirim.topcu\Desktop\2.backlink çalışması içerikleri 19.03.2019\cicek.com\ciceksepeti-ucuz-cicek.png

Online çiçekçiler sayesinde otobüste, kasa kuyruğunda, uyandığımızda, televizyon izlerken ve aklınıza gelebilecek her boş anda yalnızca dakikalar içerisinde çiçekleri sevdiklerimiz için seçip gönderebiliriz..

Çiçek göndermemiz gereken anlar her zaman planlı olmaz. Bazen aniden çiçek sipariş etmemiz gerekir.Gecenin bir saatinde ertesi gün sabah için çiçek göndermemiz gerektiğini hatırladığımızda, çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın doğum gününü unutup da bir sosyal medya paylaşımı ile doğum gününü hatırladığımızda ya da can dostumuzun ani doğumunda çok acil çiçek göndermemiz gerekir. Bu ve benzeri durumlarda online çiçekçiler pratiklikleri ile bize zaman kazandırırlar.

C:\Users\yildirim.topcu\Desktop\2.backlink çalışması içerikleri 19.03.2019\cicek.com\bianka-csenki-238046-unsplash.jpg

Hepimizin cep telefonlarında bulunabilen bu çiçekçiler yani online çiçekçiler çok çeşitli çiçek aranjmanları sunarlar. Güller, karanfiller, lilyumlar, papatyalar ve orkideler gibi her mevsim yetişen çiçeklerin yanında lale, sümbül, frezya gibi mevsimlik çiçeklere de, mevsimlerinde online çiçekçilerden ulaşabilmek mümkündür. Bunların yanında kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabileceğiniz çok çeşitli salon çiçekleri de online olarak satılmaktadır. Salonunuzda büyütmek istediğiniz güzel bir difenbahyayı elinizde taşıyarak evinize getirmenize gerek yok yani. Tüm bunlara ek olarak her bölgenin en özel çiçek tasarımlarını yapan butik çiçekçilerin çiçeklerine de online çiçek siteleri üzerinden ulaşabilmek mümkün. Bonsailer, sukulentler, kaktüsler, tillandsialar ve daha birçok bitkinin bir araya getirilerek farklı platformlar içerisinde tasarlandığı minyatür bahçeler ve teraryumlar da online olarak satın alınabilecek çiçek tasarımlarındandır.

Online çiçekçiler ile sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz en özel çiçek tasarımlarına tek tıkla ulaşabilir, kolayca sipariş verebilir ve anın keyfini sürebilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —