Tarih: 23.01.2020 19:12

En Şık Bileklik Modelleri Arzu Kaprol İmzasıyla!

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu aksesuarlardan birisi de hem tarzı hem de ruhu yansıtan bileklik modelleri seçenekleridir. Bileklik modelleri kendi içindeki çeşitlerine göre insanların tarzlarını ortaya koyar ve bu ortay koyduğu tarzlarla da insanların kişi hakkında fikir edinmesini sağlar. Bu çeşitlerden birisi de ruhun sertliğini ve kişinin özgüvenini yansıtan metal bileklik modelleridir. Özellikle kadınlar tarafından çok sevilen takılar çeşit çeşit üretilmektedir ve kadınlar, şıklıklarına şıklık katmaktadırlar.

Hem erkeklerin hem de kadınların oldukça beğenerek taktığı tasarım bileklikler çeşit çeşit modellerle üretilebiliyor. Son zamanların en büyük trendi ise Arzu Kaprol imzalı bileklikler. Kadınlar için son derece minimalist ve modern çizgilerle üretilen bileklikler, Arzu Kaprol imzasını taşıyor. Arzu Kaprol, Business Sonbahar Kış’20 Koleksiyonu’nda da sıklıkla gördüğümüz bileklikler, şu günlerde aktif zihinli kadınların yaşamını güzelleştirmenin yanı sıra iş hayatının dinamizmine oldukça uyum sağlıyor. Özellikle de her döneme uyum sağlayan ve bulunulan dönemi yansıtan Timeless Koleksiyonu ile çokça adından söz ettirmiştir.

Bileklik Modelleri Yaratıcısı Arzu Kaprol Kimdir?

Arzu Kaprol, 1995 yılı içerisinde Beymen Academia ödüllerinde aldığı Avant-garde Tasarımcı ödülü sonrasında moda dünyasına büyük bir giriş adımı atmıştır. 1998 senesinde kendi adını verdiği markasını bütün moda dünyasına tanıttı ve markasıyla adından söz ettirirken 2007 senesi içerisinde de ilk mağazasını açmıştır. Türkiye’nin en büyük markalarından olan Beymen Grubu ile lisanslı anlaşma yapmıştır ve bu anlaşmadan sonra ünü daha da yayılmış ve perakende sektöründe de günden güne büyüyerek ilerlemiştir. Yaptığı bileklik modelleri ile özellikle de kadın bileklik modelleri ile çok fazla tanınmış ve tasarımları ile de çok beğenilerek ilerlemiştir.

Bileklik modelleri ile günden güne büyüyen ve Timeless koleksiyonu ile de beğenileri üzerine toplayan Arzu Kaprol, 2011 senesinde Paris Moda Haftası, defilelerinde defile yapmıştır ve gittikçe büyümesi sonucunda Paris’te ofisini açmayı başarmıştır. 2015 senesinde de iş birlikleri yapmaya başlayarak büyük markalara kendini daha yakından tanıtmış ve moda ile teknolojiyi birleştirerek gözler önünd,e üst üste üç adet Show sergilemiştir. Türkiye’de ilk hologram defile olarak bilinen ve Mayıs 2015 senesinde adından daha da çok bahsettirmeye başlamıştır. Tasarım olsun, müzik olsun ve dans olsun her birinin teknoloji ile birleşmesi ile tam bir dijital senfoni meydana gelmiştir. Arzu Kaprol bileklik modelleri ve kadın bileklik modelleri ile adından çok bahsettiriyor olsa da akıllı giyim projelerinden olan Akıllı Ceket üretimi ile sektörün öncülerinden olmuştur.

Hem tasarım hem kıyafet mimarı olarak bilinen Arzu Kaprol hem modern hem de eşsiz tasarımları ile ve kullandığı dille kendisiyle özdeşleşmiş hale gelen tasarımlarını günden güne büyüyerek sunuyor ve hem işçilik hem de zamana karşı gelen kıyafet, aksesuar tasarımları ile moda kültürüne de göndermeler yapmaktadır. Arzu Kaprol tarafından üretilen, onun imzası olan damgalı bileklik modelleri için Arzu Kaprol’un web sitesine göz atabilirsiniz.

 

Sevdiklerinize ve kendinize en özel tasarımlarla bileklik almak istiyorsanız eğer, 2020 senesinin en gözde bileklik modelleri için Arzu Kaprol ilk tercihiniz olmalıdır! Siz de kadın bileklik modelleri ile ilgili daha fazla çeşit görmek istiyorsanız ve Arzu Kaprol imzası taşıyan modellere ulaşmak istiyorsanız eğer Arzu Kaprol web sitesini ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —