Tarih: 03.04.2020 21:40

En Popüler - Android Oyunları Bilgisayarda Oynama Programı

Facebook Twitter Linked-in

 

Bluestacks ücretsiz Android uygulamalarını çalıştırabileceğiniz Windows için bir emülatördür. Bluestacks çalıştırmak için çok fazla depolama alanı ve ileri teknoloji bir bilgisayar gerektirmez. Yaklaşık 9 GB depolama alanına sahip en az 2 GB RAM ile çalışabilir (Uygulamalar ve Oyunlar için). Ancak, bu çok minimal bir yazılımdır. Ayrıca, aynı zamanda, yazılımın arayüzü ve başka bir faktörü şaşırtıcı görünmüyor.

 

Bluestacks Emulator Android Nougat 7.1.2 üzerinde çalışır ve kullanıcı arayüzü Standart Android’dir. Uygulamayı açtığınızda, çoğu oyun olan bir grup uygulama alacaksınız. Bunları tek tek indirmek için uygulamanın simgesine doğrudan tıklayabilirsiniz. Ana ekranınızdaki bu uygulamaları tıkladığınızda, uygulamaları indirmeniz için Google Play’e yönlendirilirsiniz.

 

Düğmeler yavaş tepki verdiği için Bluestacks’ta yazma deneyimi zordur. Eğer uzun bir cümle yazıyorsanız, bu durumdan rahatsız olabilirsiniz. Aksi takdirde, iyi çalışıyor diyebiliriz. Çoğu zaman Bluestacks’ta oyun oynayacaksınız ve bundan şikayet etmeyeceksiniz. Bluestacks uygulaması oyunları çok sorunsuz çalışır. Clash of Clans, Asphalt 8 ve Dead Runner gibi oyunlar ekran çerçevesi düşmeden mükemmel çalışır. Oyundaki tek sorun, oyunun çok ağır olmasa bile Bluestacks’ın bir oyunu yüklemek için uzun zaman almasıdır.

 

BlueStacks Android emülatörü çok yüksek bir performansla öne çıkıyor. Yardımı ile bilgisayarınızda Android işletim sistemi için geliştirilen uygulamaları (Windows) çalıştırabilirsiniz. BlueStacks ücretsiz olarak hizmete sunulmaktadır. Başlıca avantajı, bir bilgisayarı bir mobil aygıt ile senkronize edebilmektir. Bir PC, akıllı telefon ve tablette favori uygulamaları bu şekilde çalıştırabilirsiniz.

Bluestacks 4 indir - https://indirgeek.com/bluestacks/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —