Tarih: 04.01.2012 13:42

"En iyi hizmet siyasettir"

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları’na iadeyi ziyarette bulundu. Gençlere siyasi öğütlerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Siyaset yoluyla ülkeye, millete hizmet etmek, hizmetlerin en güzel yoludur. Bu yoldaki en büyük gücümüzde gençlerimizdir’’ dedi.

 

 

AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARI’NA ZİYARET

 

 

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu misafir etti. Akın, Başkan Karaosmanoğlu’nu aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin haftalık yönetim kurulu toplantısına katılan Başkan Karaosmanoğlu, görevlerinde başarılar diledi. AK Partili gençlerin en güzel şekilde hizmet üreteceğine inandığını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gençlerimiz kendisini geleceğe iyi hazırlayacak. Kendini iyi yetiştiren, idealist gençlere her zaman ihtiyacımız var’’ ifadesini kullandı.

 

 

EN BÜYÜK SERMAYEMİZ GENÇLERDİR

 

 

Gençlerle siyasi tecrübelerini paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’En büyük varlığımız, gücümüz gençlerimizdir. AK Parti gençlerimiz için en güzel siyaset akademisidir, siyaset üniversitesidir. Biz Büyükşehir olarak gençlerimize tertemiz, sağlıklı, yaşanabilir bir kent bırakmak için çalışıyoruz. Gençler bizim gelecek için en büyük sermayemizdir’’ ifadesini kullandı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —