Tarih: 25.11.2015 11:23

En çok yayın yapan öğretim elemanlarına belge

Facebook Twitter Linked-in

Fen Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul toplantısında en çok yayın yapan öğretim elemanlarına başarı belgesi verildi. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Fen Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul toplantısına katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Dekan Prof. Dr. Halis Aygün ve akademisyenlerin yer aldığı toplantıda, en çok yayın yapan öğretim elemanlarına başarı belgesi verildi.

 

YAPILACAK PROJELERDEN BAHSETTİ

Akademik Kurul’da ilk olarak Dekan Prof. Dr. Aygün, Fen Edebiyat Fakültesi’nin akademik, eğitim-öğretim, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile genel durumu hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Rektör Prof. Dr. Hülagü ise üniversitenin bugünkü durumu ve gelecekte yapılması planlanan projeler ile ilgili açıklamada bulundu.

 

KAYNAK İSRAFINDAN KURTULACAĞIZ

Batı yerleşkesinde kurulması planlanan merkezi laboratuvar ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Hülagü, “Projesini yaptığımız ve yakın zaman içerisinde kurmayı planladığımız bu merkezi laboratuvar ile akademisyenlerimiz çalışmalarını burada sürdürebilecek. Kendilerine burada teknik alt yapı ve cihaz desteği verilecek. Bir noktada da kaynak israfından kurtulmuş olacağız” dedi.

 

AKADEMİK BİLGİ BANKANIZI GÜNCEL TUTUN

Bilimsel araştırmaların üniversitenin görünen yüzü olduğunu söyleyen Hülagü, “Özellikle genç akademisyen arkadaşlarımdan ricam, üstün körü olmayan, bilimsel araştırmaya yönelik projelerinizi yapın, biz destekleyelim. Öğretim üyelerimiz akademik bilgi bankasındaki bilgilerini güncel tutmalı. Emek verdiğiniz çalışmaların görünür hale gelebilmesi için de burada yer alması gerekiyor” ifadesinde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —