• BIST 100

    14297,41%1,00
  • DOLAR

    42,69% 0,00
  • EURO

    50,21% 0,12
  • GRAM ALTIN

    5900,09% -0,02
  • Ç. ALTIN

    9539,73% 0,61

Eminevim TEKNOFEST’e inovasyon hamlesiyle destek veriyor

Buluşların yarıştığı TEKNOFEST İstanbul'da, yerli finansman modelinin gelişmesine öncülük eden Eminevim, Türkiye’nin milli teknoloji hamlesine inovatif sistemiyle destek verdi.

EKONOMİ 18.09.2019 11:15:00 0
Eminevim TEKNOFEST’e inovasyon hamlesiyle destek veriyor

Emin Grup'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul’da bu yıl ikincisi düzenlenen ve dünyanın en kapsamlı festivallerinden olan TEKNOFEST İstanbul, yerli ve milli teknolojileri bir araya getirdi. Festivalde yerli ve inovatif bir finansman modelinin gelişmesine öncülük eden Eminevim de yerini aldı.

İnovasyonların yarıştığı festivalde katılımcıların yeni icatlarının yer aldığı ve katılımcıların izleyebileceği özel olarak hazırlanan dev bir alan oluşturan Eminevim, mucitleri bir çatı altında buluşturdu.

Milli teknoloji hamlesine bir katkı da Eminevim’den 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kapılarını ziyaretçilerine açan festivalin en büyük destekçilerinden olan Eminevim’in inovasyonu ve teknolojiyi her anlamda desteklemeye devam edeceğini belirterek, inovasyona dayalı üretimin kalkınmada önemli rol oynadığını, milli teknoloji hamlesi kapsamında gerçekleştirilen TEKNOFEST’e katkı da bulunmaktan mutluluk duyduğunu bildirdi.

TEKNOFEST’in kısa zamanda dünyanın en dikkati çeken etkinliklerinden biri haline geldiğini aktaran Üstün, birbirinden farklı teknolojilerin bir arada olduğu bu büyük organizasyonda Eminevim’in inovatif bir model olarak geliştirdiği faizsiz Elbirliği Sistemi ile etkinlikte, inovasyon çalışmalarına destek vermek istediklerini kaydetti.

Üstün şunları belirtti:

"Temelinde inovasyonun olduğu ve ilk defa bizimle birlikte uygulanan Elbirliği Sistemi, ülkemize kazandırdığımız önemli bir finansman model haline geldi. Geliştirdiğimiz bu modeli birçok sektörde uygulayarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu sistemi aynı zamanda enerji, konut, inşaat, otomotiv, tarım ve hayvancılık sektöründe de uygulayarak üreten bir Türkiye için gerekli yatırımlarımızı yapıyoruz. İnovatif bakış açımızla özdeşleşen TEKNOFEST’te de ülkemizden ve dünyanın çeşitli noktalarından gelen ziyaretçilere, yüzlerce farklı alandaki inovasyonların yanında finansta da uygulanabilir, başarılı, yenilikçi girişimlerin var olduğunu göstermek istedik. Bu anlamda festivale destek olmak ve bulunduğumuz sektörde yaptığımız girişimleri göstermek için etkinlikte yerimizi aldık.”

AA

Samanlı Dağları’nın zirvesi beyaza büründü

Mankenler Kraliçesi Aslı Baş cinayet duruşması tekrar başladı

Türk diline yenilikçi yaklaşım: Yapay zekâ destekli ’Türk Dilleri Laboratuvarı’ kuruldu

MSKÜ, Aydın’da geleceğini planlayan gençlerle bir araya geldi

Nazilli Belediyesi’nin dağıttığı binlerce ağaç fidanı kısa sürede tükendi

Heyelan sonrası Büyük Tekke Köyü’nde imam sorunu yaşanıyor

Uzmanı asgari ücret zam beklentisini açıkladı: "25 bin 640 TL ile 27 bin TL arasında bir zam bekleniyor"

Tokat Belediye Başkanlığı makam odasında dinleme cihazı bulundu

MERCEK’te çelik kaynak ustaları yetişiyor

Erzincan’da yaban keçisi vuran 3 şahıs yakalandı

İMD BÜRO-SEN’den, iş ve meslek danışmanlarının ’taşra kariyer uzmanlığı’ statüsünde değerlendirilmesi talebi

İstanbul’a çöken pus ve hava kirliliği dron ile görüntülendi

Başkan Pekyatırmacı, Türklerin Mirası Projesinin ilk 4 cildini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim etti

Migros, üst üste üçüncü kez Global İklim ve Su Liderleri arasında yer aldığını duyurdu

Akbank, tüm güvenlik işlemlerini "Güvenlik Merkezi" menüsü altında birleştirdi

Çeşitli suçlardan aranan 12 kişi tutuklandı

Otomobilin arkasına tutundu, hem kendini hem trafiği tehlikeye attı

Meksika’da küçük uçak düştü: 7 ölü

Şekerbank ve EBRD’den kadın KOBİ’lere ve genç girişimcilere finansman desteği

Kayseri’de kar yağışı etkili oldu

Şaphane’de çıkan yangında bir evin çatısı hasar gördü

13 yıldır bitmeyen Kop Tüneli meclis gündeminde: "Patates deposu mu olacak?"

Tekirdağ’da dev yatırım: Yüzlerce araç alındı

TAB Gıda ve Toplum Gönüllüleri Vakfı’ndan ‘Geleceğe Renk Katanlar’ projesi

Şanlıurfa’da korku dolu tır yangını

Bitlis’te kar yağışı

Aydın’da konut satışları azaldı

T-Soft kullanıcılarına Tami’den ödeme hizmeti

Samsun’da konut satış rekoru

Kuyuya düşen köpeği itfaiye kurtardı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.