Tarih: 17.09.2012 11:47

Emekli olduktan sonra yürümeye başladılar!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği sabah yürüyüşleri haftanın üç günü devam ediyor. Gerçekleştirilen yürüyüşlere Başkan İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra şehrin ileri gelenleri ve orta yaşın üstünde pek çok emekli vatandaş katılıyor. Emekli vatandaşlar kendilerine bir uğraş edinmek ve sağlıklı yaşamak için yürüyüşlere katılmayı tercih ediyorlar.

 

 

 

ŞİİRLER OKUDULAR

 

 

 

Kentin çeşitli bölgelerinde göre alan grup liderleri Başkan Danışmanı ve TEMA Şube Başkanı Nermin Tol’ü makamında ziyaret ettiler. Grup Başkan Danışmanı Nermin Tol’e hediye takdim etti. Ziyarette, 65 yaşındaki Serpil İnceoğlu adlı vatandaş ‘Yaşım ve Gönlüm’ adlı şiirini okudu. Bir şiir de 71 yaşındaki Bahattin Deniz okuyarak daha pek çok yürüyüşe katılacağının mesajını verdi. Başkan danışmanı Nermin Tol de grup liderlerine teşekkür etti. Başkan Danışmanı Tol, yürüyüşlere halkın yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi.

 

 

 

VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLİYOR

 

 

 

Kentin her bölgesinde gerçekleştirilen yürüyüş programlarında yürüyüşü organize eden 46 grup liderleri bulunuyor. Her ilçede bulunan grup liderleri yürüyüş güzergâhının önceden belirlenmesi, yürüyüşe katılacak vatandaşların bilgilendirilmesi ve yürüyüş alanına kadar ulaşımlarının sağlanması gibi görevlerde bulunuyorlar.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —