Tarih: 10.10.2017 14:48

Eleştirirken Ak Parti’nin İcraatlarını Anlattı

Facebook Twitter Linked-in

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete vergi eleştirisi yaparken AK Parti'nin icraatlarını anlattı.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu, "Köprü yaptılar değil mi? Hazineden, yani bütçeden 5 kuruş çıkmadı. Havaalanı yaptılar, bütçeden 5 kuruş para çıkmadı. Şehir hastaneleri yaptılar, bütçeden 5 kuruş para çıkmadı. Otoyol yaptılar, çıkmadı. Elektrik santralleri yaptılar, çıkmadı. Nükleer santral yaptılar, gene bütçeden para çıkmadı. O zaman toplanan bu vergiler nereye gidiyor? İsraf, israf, israf" diye konuştu.

Partisinin milletvekili Enis Berberoğlu'nun suçsuz olduğunu savundu ve bir an önce serbest bırakılmasını isteyen Kılıçdaroğlu, "Enis Berberoğlu kaçar mı? Suçsuz adam niye kaçsın? Kaçtığı zaman "ben bu suçu işledim" anlamına gelir" dedi.

CUMHURBAŞKANINA HAKARETAMİZ İFADELER

Konuşmasında Türk askerinin İdlib'de olmasına olumlu baktıklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, bölgedeki durumdansa hükümeti sorumlu tuttu. Cumhurbaşkanına hakaretamiz ifadeler sarf eden CHP Genel Başkanı, İdlib'den gelen her şehidin sorumlusunun Erdoğan olduğunu iddia etti. ABD'nin vize yasağı hakkında sadece "Yanlıştır, doğru bulmuyoruz" demekle yetinen Kılıçdaroğlu, her iki ülkenin de sağduyulu davranması gerektiğini söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —