Tarih: 09.05.2013 13:14

“Elektriğin Güvenli Kullanımı” konulu resim yarışması başladı

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) ve Sakarya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (SEPAŞ), Milli Eğitim Bakanlığı’nın da desteğini yanına alarak “Elektriğin Güvenli Kullanımı” projesi kapsamında ortaokul (5.6.7.8.’nci sınıf) öğrencilerine şimdi ve gelecekte bilinçli birer tüketici olmaları ve elektriğin risklerini de öğrenerek çevre ve halk sağlığına katkı sağlamaları için aynı konuda düzenlenen  resim yarışmasına start verildi.   

 

Protokol Onaylandı 

 

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü  Ayhan Erkovan, SEPAŞ  Ürün ve Pazarlama Müdürü  Necmi Çağlar, düzenlenecek Resim Yarışması Protokolunu yapılan imza töreninde karşılıklı onayladılar.   

 

Sosyal Sorumluluk 

 

Milli Eğitim İl Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, resim yarışması protokolünün milli eğitim web sitesinde yayımlanacağını belirterek, katılımın yüksek olmasını beklediklerini belirtti. Sandıkçı, “Elektrik perakende satış faaliyetlerinden sorumlu olan ve Kocaeli, Sakarya, Bolu, Düzce illerinde yaklaşık 1,5 milyon müşterisi bulunan SEPAŞ ile aynı bölgede elektrik dağıtım hizmeti veren SEDAŞ’ın, evlerde ve işyerlerinde elektrik kullanımı konusunda tüketicileri bilinçlendirmek için önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attığını ifade etti. 

 

SEDAŞ ve SEPAŞ Örnek Olsun 

 

Sandıkçı, “Ağaç yaşken eğilir düşüncesinden yola çıkılarak hayata geçirilecek böyle bir projede öncelikle çocuklar için etkinlikler düzenlenmesi nedeniyle her iki Şirket ve yöneticilerini tebrik ettiğini belirterek, “eğitim amaçlı bu tür etkinliklerin tüm kuruluşlarımız için  örnek olmasını diliyoruz”.dedi.   

 

Kazalar olmasın 

 

SEDAŞ ve SEPAŞ yetkilileri, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün projeye verdiği desteğe de teşekkür ederken,  proje ile çocuklara enerjinin öneminin anlatılacağını, elektrik enerjisinin bilinçli ve verimli kullanımı hakkında bilgi verileceğini, güvenli elektrik kullanımı konusunda farkındalık yaratarak topluma bilinçli tüketiciler kazandırılmasının amaçlandığını, böylelikle olası kazaların önüne geçilerek, toplumda halk sağlığına katkı sağlanmasının planlandığını da ifade ettiler. 

 

22 Mayıs Son 

 

Yetkililer 20 öğrenciye ödül verileceğini ve yarışma başvuru  süresinin 22 Mayısa kadar süreceğini, SEDAŞ ve SEPAŞ Müşteri Hizmetlerine de eserlerin teslim edilebileceğini belirttiler.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —