Tarih: 27.07.2020 13:55

Elart.com’dan Alışveriş Yapacaklara Tavsiyeler

Facebook Twitter Linked-in

 

Elart.com adresimizden ister çeyiziniz için ürünler alıp çeyizinizi şıklığa taşıyın, ister evinizde kullanmak ve evinizi modern bir görünüme kavuşturmak için alışveriş yapın.

Web adresimiz elart.com’da istediğiniz ürünlere kategoriler halinde rahatça erişim sağlayabilirsiniz. Elart firması olarak aradığınız her ürün çeşitleriyle ve renkleriyle sitemizde mevcuttur. Siz müşterilerimize sadece ürünleri beğenip siparişlerini vermek kalır.

Çeyizlerinizin olmazsa olmazı pike ve nevresim takımlarıdır. Bunları yatağın daha şık ve toplu görünmesi için yatak örtüleri takip eder. Hepsini ayrı ayrı almak yerine sizler için hazırladığımız mutlu setler, işte tam da bunların hepsini bir arada toplamıştır. Elart mutlu setleri; pike ve nevresim takımlarını içinde barındırır ve yatak örtüsü olarak da yatağınızın çok daha güzel görünmesini sağlar. Ayrıca dekoratif kırlentleriyle de yatağınızın görünümü daha da şıklaşacak. Motifleriyle ve renk seçenekleriyle çok beğeneceğiniz ürünleri uygun fiyatlarla almak için elart.com adresimize girmeyi unutmayın.

Sizler için hazırladığımız bir diğer ürünlerimiz de çeyiz setlerimiz. Çeyiz setlerimiz modern görünümleriyle ve değişik tarzlarıyla dikkat çekiyor. Fazla abiye sevmeyenler için, sade ama çok şık modeller sizleri bekliyor. Rahat kullanımlarıyla da seveceğiniz ürünlerimiz, konforu yatağınıza seriyor. Sıcacık renkleriyle de odanızı ferahlatacak ürünlerimiz çeyizinizde ve odanızda yerini alsın. Elart ürünlerinden çeyiz alışverişi yapmak için beklemeyin.

Yatak örtüsü kullanmaktan vazgeçemeyenler için harika modellerimiz mevcuttur. Yatak örtülerinizi günlük ya da daha şık tasarımlar halinde alabilirsiniz. Ayrıca tek kişilik ve çift kişilik yatak örtüsü takımları kesinlikle çeyizinizin bir parçası olmalı. Gelen misafirlerinizi de en güzel renk ve desenlere sahip bu ürünlerle ağırlamaktan hoşnut olacaksınız. Bunlara ek olarak, yatağınızı şık bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız cibinliklerimiz tam da bunun için hazırlanmıştır. Kesinlikle görmelisiniz.

Çok farklı tasarımlarla sizlere sunduğumuz pike takımlarımız kesinlikle hayalinizdeki gibi. Renk seçenekleriyle ve kalitesiyle göz dolduran ürünler, hem nevresim takımı hem de yatak örtüsü yerine geçecek türden. Keza bunların yanında yatak setlerimiz de yerini alıyor. Tüm bunlara sahip olmak için çeyiz alışverişlerinizi elart.com adresimizden yapabilirsiniz.

Çeyizlerimizin bir diğer vazgeçilmez ürünlerinden olan battaniyeler, yumuşacık dokusuyla hem sizi hem de içinizi ısıtacak. Setler halinde de sattığımız ve çok beğenilen ürünlerimizin tercih edilen modelleri arasında, Fransız güpürlü köşe dantelli çok şık battaniyelerimiz vardır. Çok farklı tasarımda olan dantelli battaniyelerimize siz de bayılacaksınız. Sade tercih edenler için de baskılı ve muhteşem renklerdeki battaniyelerimiz de sizleri bekliyor.

Elart olarak çeyiz alışverişlerinizde bizleri tercih etmenizin bir diğer unsuru da banyo takımlarımız. Sade ya da şık banyo klozet takımları çeyizinizin en güzel parçaları olacak. Bornoz ve hamam setleri de banyonuzu en güzel şekilde tamamlayacak.

Elart olarak, sizleri uğraştırmamak ve nişan bohçasına ne koyacağınızı düşündürmemek için harika bir nişan seti hazırladık. Kadife kaplamalı ahşap sandığın içinde, Fransız güpürlü seccade, bohça ve havlu, Kur’an-ı Kerim kabı ve tesbihlik kısacası nişanda hazırlanacak her ürünü şık bir sunumla sizlere takım haline getirdik. Artık düşünmenize gerek kalmayacak.

12 kişilik yemek masası setlerimiz de yemeğinizin lezzetine şıklık katmak için sizleri bekliyor. İçerisinde masa örtüsü, runnerı ve peçeteleri olan yemek setimiz, kutusunda hazır şekliyle mağazamızda yerini alıyor. Sizlere çeyiz alışverişini yapmak düşüyor.

Ayrıca salonunuz için bir takım almadıysanız eğer, sitemizdeki salon takımını görmelisiniz. Mobilyanız modern, klasik, avangard ya da country ne olursa olsun hepsine gidecek bir modelimiz var.

Firmamız çeyiziniz için her şeyi düşünüyor. Çeyiz alışverişleriniz için elart.com adresimize bekliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —