Tarih: 10.09.2012 10:49

Eğitime belediye desteği!

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim öğretim döneminin öncesinde okullarda çeşitli hizmetler gerçekleştiren Çayırova Belediyesi, toplamda 12 okulda boya, badana ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan liste doğrultusunda okulların ihtiyaçlarını karşılayan belediye, boya, badana ve tadilat çalışmaları kapsamında 12 okulda hizmet verdi. Bazı okulların dış cephelerinde de iyileştirmeler yapan belediye, iç cephe boyalarını tamamladı. 

 

 

Her Alanda Hizmet

 

 

Çayırova ilçesinde eğitime yapılan destek ve katkılarını sürdüren Çayırova Belediyesi, 2012-2013 eğitim ve öğretim dönenimde hizmet verecek olan Çayırova Atatürk Ortaokulu’nu eğitime hazırladı. 2012-2013 Eğitime ve Öğretim döneminde eğitime kazandırılan Çayırova Atatürk Ortaokulu’nun genel temizliğini üstlenen Çayırova Belediyesi okul içerisinde ve dışarısında çalışmalarını tamamladı. Çayırova Belediyesi personelince iç kısım temizliği ve bakımları tamamlanırken okulun çevresindeki yollarda da çalışmalar gerçekleştirildi.

 

 

12 Okul Yenilendi

 

 

Yapılan boya, badana ve bakım çalışmaları kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen 12 okulda yenileme çalışmaları belediye tarafından gerçekleştirildi. Boya, badan ve bakım çalışmalarına ek olarak bazı okullarda bahçe duvarlarıda inşa eden belediye, okulların çevrelerinde titizlikle çalışmalar gerçekleştirdi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —