Tarih: 02.10.2013 12:54

Eğitim yatırımlarında rekor kırıyoruz

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar ve diğer yetkililerin katıldığı ziyarette Işık ilk olarak yapımı bitme aşamasında olan Gültepe ilköğretim okulunu inceledi.

 

Gültepe Mahalle muhtarı Yusuf Çevik’in de bulunduğu inceleme gezisinde mahalle halkı ve muhtar okulun yapımındaki gayretlerinden dolayı Işık’a ve diğer yetkililere teşekkür etti. Okulun bitişiğindeki İzmit Belediyesi’ne ait parkın okul bahçesi ile birleştirilmesini talep eden mahalle sakinleri ve muhtara Belediye Başkanı Doğan bu konuda gereken izni vereceğini söyledi.  Işık burada yaptığı açıklamada “Mahallemize çok güzel bir okulu kazandırıyoruz. Okul bitme aşamasına geldi. En Kısa zamanda tamamlanarak hizmete açılacak. Desteklerinden dolayı Sn. Valimize, İzmit Belediye Başkanımıza ve diğer yetkililere teşekkür ederim” dedi. Işık daha sonra Kuruçeşme’de bulunan ve ek binasının yıkım işlemi tamamlanan Kocatepe ilköğretim okulunu ziyaret etti. İnşaat alanında incelemeler yapan Işık daha sonra okul aile birliği ile görüştü.

 

Işık Burada yaptığı açıklamada “Okulumuza yapılacak ek bina 16 derslik olarak ihaleye çıkılmıştı. Mahalle halkından gelen talep doğrultusunda proje 24 dersliğe çevrildi. Yeni proje nedeniyle ihale 2 ay sonra yapıldı. Şimdi yıkım işlemi tamamlandı.  Biz burada öğrenci velilerimizin talepleri doğrultusunda Sn. Valimiz ve diğer yetkililerle bir değerlendirme yapacağız “ dedi.  Işık daha sonra Kuruçeşme’deki Kılıçaslan ilköğretim okulunu ziyaret etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —