Tarih: 23.12.2011 16:40

Edremit'te uyuşturucu operasyonu

Facebook Twitter Linked-in

Edremit’te uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şahıslardan 5 ayrı tarihte, Edremit KOM Grup Amirliği’ne ait Narkotik Dedöktör Köpeği DOĞİ’nin titiz çalışmaları sonucu, satışa hazır vaziyette toplam 15.7 gram uyuşturucu esrar madde elde edilirken, 6 şüpheli hakkında yasal işlemler yapıldı.

 

 

Uyuşturucu satıcılarına yönelik tespit edilen Edremit ilçesi başta olmak üzere İstanbul, İzmir ve Adana illerini kapsayan 11 noktaya eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon neticesinde; 4 uyuşturucu satıcısı ile 6 uyuşturucu kullanıcısı olmak üzere 10 şüpheli şahıs yakalandı, 1 şüpheli firar olarak aranıyor. 

 

 

Yakalanan şahısların adreslerinde yapılan aramalarda, 10 adet MKE yapımı 9mm. Çaplı dolu fişek elde edilirken, uyuşturucu madde kullanıcısı oldukları tespit edilen 6 şüpheli ifadeleri alındıktan sonra salıverildi. Konuyla ilgili olarak bugüne kadar halen başka suçlardan cezaevinde tutuklu bulunan 2 şüpheli ile birlikte toplam 19 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldığı, şüphelilerden satışa hazır vaziyette 15.7 gram esrar ile 10 adet MKE yapımı 9mm. çaplı dolu fişek elde edildiği öğrenildi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —