Tarih: 27.12.2011 14:52

Edremit'te avcılık sertifikası verildi

Facebook Twitter Linked-in

Sertifika töreninde, Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, İlçe Halk Eğitimi Müdürü İsmail Damar, Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Sedat Osmanoğlu ve tüm üyeler katıldı. Törende eski ustalara ve yeni avcılara eğitim sertifikaları verildi.

 

"EĞİTİMDEN ASLA KAÇMAYIN"

Başkan Kılıç törende yaptığı açıklamada, Edremitli gençleri avcılığa yetiştiren baba dostları, ağabeylerine ve yeni avcı olan kardeşlerine sertifikalarını verirken hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Kaymakam Tunç ise, “Bu güzel günde avcı kardeşlerimizin yanında olmaktan ve onlara sertifika vermekten onur duyuyorum.” ifadelerini kullandı. İlçe Halk Eğitimi Müdürü Damar ise, “Bize kim gelirse gelsin eğitim vermekten hiçbir zaman kaçınmayız.” dedi.

 

KAYMAKAM'A TEŞEKKÜR

Merkez Avcılar Kulübü Başkanı Osmanoğlu, “Bu güzel sertifika törenimizde bizlere olan desteklerinden dolayı Kaymakamımız Sayın Osman Tunç’a, Belediye Başkanımız Sayın Av. Tuncay Kılıç’a ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Sayın İsmail Damar’a kulübüm adına sonsuz teşekkürler ediyorum” şeklinde konuştu. Sertifika dağıtımının ardından pilav hayrı ve avcı yemeğinin ardından tören sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —