Tarih: 06.03.2014 09:13

“Ebru söylüyor, Reza çalıyor”

Facebook Twitter Linked-in

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, 17 Aralık operasyonunda tutuklanan daha sonra da serbest bırakılan Reza Zarrab’ın kulaklarını en çok çınlatan isimlerden. MHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Resul Patan’ın projelerini tanıttığı gecede yine Zarrab’ın bol bol kulaklarını çınlattı.  

 

Geceye MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile birlikte katılan Türkkan, yaptığı konuşmada  Zarrab için bir kez daha  “Hükümet’in Yaşam Koçu” tanımlamasını yaptı.  “Bu adamı herkes tüccar zannediyordu. Herkes yanılmış; Reza bütün Kabine’nin yaşam koçuymuş. Her yere götürmüşler. Terlik gibi yanlarında taşımışlar. “ dedi.  Türkkan’ın “Ebru Gündeş söylüyor, eşi Reza Çalıyor.” sözleri kendisini dinleyenleri kahkahaya boğdu. Başbakan’a Reza Zarrab’a Bakanlık vermesi için ikinci kez öneride bulunan Türkkan, “30 Mart’tan sonra kendisine Maliye Bakanlığı yakışır.” diye konuştu.  

 

Başbakan’ın gittiği her yerde “hırsız var” diye bağırılıyor 

 

Türkkan konuşmasında Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de methiyeler düzdü. Devlet Bahçeli için hiçbir yerde herhangi bir itham duyulamayacağına dikkat çeken Türkkan, “Bu, siyasetçi için bir onurdur. Bundan daha güzel bir şey  olamaz.” diye konuştu. Başbakan’ın gittiği her yerde “Hırsız Var” diye bağırıldığını hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti; “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde benzer bir durum yaşanmadı. Bu çok acı bir vaka. İstedikleri kadar oy çalsınlar. İstedikleri hileli yola başvursunlar. O İktidar ellerinden alınacak.”

 

“Çalarken besmele cebe koyarken  elhamdülillah”

 

30 Mart’ta yapılacak seçimleri “Hırsızları defetme seçimi” olarak tanımlayan Türkkan,  Ülkücüleri oylarına sahip çıkmaya davet etti. 3 çocuğunun seçim günü sandıkta görevli olduğunun altını çizen MHP Kocaeli Milletvekili, tüm teşkilatı sandıkları sahiplenmeye çağırdı. “Bizim çocuklarımızın geleceklerini çalmalarına müsaade etmeyeceğiz. Bunlar çalarken Besmele çeken, cebe koyarken Elhamdülillah diyen insanlar.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —