Tarih: 30.01.2012 15:34

Düzceli Vekiller sanayicilerin dertlerini dinlediler

Facebook Twitter Linked-in

Düzce OSB Yönetimi, AK Parti Düzce milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan ve Osman Çakır ile bir araya geldiler. OSB Başkanı Selim Yirmibeşoğlu, siyasetçiler ile sanayiciler arasında köprü kurmayı hedeflediklerini söyledi. Yirmibeşoğlu, sanayicilerin bazı isteklerinden bahsederek, ''Öncelikle OSB'lerdeki yatırım alanlarının genişlemesini talebimiz var. Ayrıca TEM otoyolu bağlantısı ile ilgili olarak acil çalışma yapılmasını istiyoruz” dedi.

 

 

AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, “Özelleştirmeyi bekliyoruz. TEM Otoyolu bağlantısı öncelikli konularımız arasında'' dedi.

 

 

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise, TEM otoyolu ile ilgili olarak geçen yıl yapılan ihalenin iptal edildiğini hatırlatarak, “Şimdi yeniden bir ihale yapıldı. Şartnamede 2 yıl içinde başlanarak, 3 yıl içinde bitirilmesi istendi. En kısa sürede başlanacak ve bitirilecek. Belediye sınırları içinde kalan yerleri belediye imkanlarıyla, özel idare sorumluluk alanı içindekileri ise özel idare kanalı ile yapacağız'' dedi.

Toplantı ardından basına kapalı olarak devam etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —