Tarih: 12.12.2011 15:47

Düzce'de sıra dışı bir nikah

Facebook Twitter Linked-in

Akçakoca Belediyesi sıra dışı bir nikah kıyılmasına tanık oldu. Hafta sonu olmasına karşın kendisinden randevu isteyen çiftin mazeretini ilginç bulan ve nikahın kıyılması için gerekli hazırlığın yapılmasını isteyen Başkan Fikret Albayrak 11 Aralık Pazar günü çiftin nikahlarını lakam odasında kıydı.

 

 

Birbirlerini 1995 yılından beri tanıyan ve 2001 yılından bu yana da duygusal bir ilişki yaşayan Şilan ve Can'ın 10 yıllık sevgilerinin evliliğe dönüşmesi törenine birkaç arkadaşları ve aileleri katıldı.Çok heyecanlı oldukları gözlenen çiftin merak edilen bu kadar uzun bekledikleri sorusuna “Okullar, ayrı şehirlerde oluş ve hayata tam olarak hazırlanma” yanıtı verdiler.

 

 

Akçakoca Anadolu Öğretmen Lisesinde öğretmen Olan Şilan Demirağ ve Arkeolog Can YılmazLüleburgazda 1995 yılında tanışmışlar ve üniversite yıllarında aralarında duygusal bir yakınlık başlamış. Günümüzde çok uzun sayılabilecek bir süreci hep birbirlerini severek ve daha iyi tanıyarak geçiren çiftin nikahını kıyan Başkan Albayrak nikah sonrası evlenme cüzdanını Gelin Şilan verdi ve sürpriz bir pasta ikramında bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —