Tarih: 07.03.2012 13:43

Dursunbey Sanayi Sitesi'nde yangın!

Facebook Twitter Linked-in

Sabah saat 07.00 sıralarında elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın, kısa sürede talaşla kaplı alanı sardı. Dumanları fark eden iş yeri bekçisi hemen itfaiyeye haber verirken, Dursunbey Belediyesi'ne ait 3 adet itfaiye aracı hemen yangın mahalline sevk edildi. Kısa sürede ağaçlara sıçrayan yangın havanın yağışlı olması sebebi ile yavaş ilerlerken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Bir ağaç işleme makinesi ile o bölmede bulunan ağaçlar yanarken, çatı da yangının etkisiyle çöktü.

 

 

 

Dursunbey Belediye Başkan Vekili Atıf Tavşanlı ve Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Ergenç, olayı duyar duymaz yanan fabrikaya giderek iş yeri sahibine geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, polis ve itfaiye ekipleri olay yerinde tutanak tuttu.

Öte yandan daha önce yine aynı yerde çıkan yangında büyük maddi hasar meydana gelmiş, çevre il ve ilçelerden itfaiye ekipleri yangına sabah saatlerine dek müdahale etmişti. Çukurharman mevkiinde bulunan çiftliğinde de yangın çıkan Özcan Savur'un birçok hayvanı telef olmuştu. Aynı kişiye ait mekanlarda üçüncü kez yangın çıkması, sabotaj ihtimalini akıllara getirdi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —