Tarih: 02.12.2017 15:21

Dünyaca ünlü şirket, ödemelerde artık Bitcoin'i de kabul edecek!

Facebook Twitter Linked-in

Dünyanın en büyük dijital para birimi bitcoin 10 bin dolar civarında seyretmeye devam ederken bugün çok önemli bir karar açıklandı. Dünyanın en büyük dört danışmanlık şirketinden biri olan İngiltere merkezli PwC, vereceği danışmanlık hizmetleri karşılığında bitcoin ile yapılacak ödemeleri kabul edeceğini duyurdu.

"YENİLİKLERİ TAKİP EDİYORUZ"

PwC'nin Asya-Pasifik Başkanı Raymund Chao tarafından yapılan açıklamada, "Aldığımız bu karar PwC olarak yeni teknolojileri nasıl benimsediğimizi ve yenilikçi iş modellerini nasıl hayata geçirdiğimizi gösteriyor." denildi.

Geçtiğimiz günlerde 11 bin doları aşarak tarihi bir rekor daha kıran Bitcoin'e her geçen gün dünyanın önde gelen şirketleri daha fazla ilgi gösteriyor.

BITCOIN'E ARTAN GÜVENİN GÖSTERGESİ

PwC, aralarında Deloitte, EY ve KPMG'nin de yer aldığı "dört büyük" olarak bilinen danışmanlık şirketlerinden biri olup grup içerisinde en büyük ikinci şirket.

Şirketlerin mali tablolarının denetimini yapan, vergi ve mali hukuk, kurumsal finans ve mali danışmanlık hizmetleri sunan PwC'nin hizmetlerini Bitcoin ile yapacak olması bu sanal para birimine olan güvenin artışının da bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —