Tarih: 05.04.2017 15:05

Dünyaca Ünlü Ayakkabı Markalarını Üreten YEŞİL

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye’de uluslararası alana hitap ederek, Caterpillar dahil olmak üzere, çeşitli markaların lisansını alarak üretimleri gerçekleştirmektedir. Yeşil Kardeşler tarafından açılan bir atölyede başlayan serüven 1948 yıllardan günümüzde de hala devam ederek ilerlemektedir. Üretim ve dağıtım faaliyetleri ile satış işlemlerini yapan YEŞİL, CAT dahil bilinen dünya çapındaki markalarla işbirliği içerisinde olmaktadır.

Günümüz modasına uygun ayakkabı üretimleri, her yaş kitlesine uygun olarak yapılmaktadır. Erkekler için uygun tasarım, model ve renklerden, kadınlara özel ve çocuklar içinde ayrı kategorilerde pek çok seçeneği bulabilmek mümkündür. Özellikle CAT-Caterpillar marka bot sahibi olmak isteyenler ve kaliteyi her zaman ön planında tutanlar içinde ayrıca özellikli bir üretim, Yeşil bünyesinde gerçekleştirmektedir.

Birçok önemli detayı da elbette atlamamak gerekiyor. Çünkü kaliteli bir ayakkabı olan ve su geçirmez özelliğinden, dayanıklılık, kullanışlılık ve diğer ayağı rahat ettirecek tüm unsurlar CAT markasında bulunuyor. Yeşil ise lisans sahibi olduğundan bu markanın üretimlerini gerçekleştirmekte ve dağıtımı yapmaktadır. Aynı şekilde satış işlemleri de etkin bir şekilde mağazalar ve internet sitesi üzerinden sağlanmaktadır.

CAT Marka Botlarda Modeller

Erkekler içi Godwin, Alaska, Colorado, Goldield, Campbell, Nexus, Hightake ve çok daha fazlası bot modellerinde bulunmaktadır. Elbette renk seçeneklerini Caterpillar botlarında bulabilir ve bunu YEŞİL güvencesiyle satın alabilirsiniz. Kadınlar içinde özel olarak üretilen, modayla iç içe olan bot çeşitlerini bulabilmek mümkündür.

Kadınlarda, CAT marka olan modellerde, Extreme, Sandy Lane, Alaska, Colorado, Batten, Ottowa ve daha fazlası da yer alır. Dayanıklı olarak üretilen ve 1. Sınıf olan her bir bot üretimleri, renk alternatifleri numaralar, ökçe boyu ve ürün materyaline kadar seçenekler oldukça fazladır. Siz seçimlerinizi kendi tarzınıza göre yaparak, CAT marka bir botun sahibi olabilirsiniz.

Elbette çocuklar içinde birçok model bulabilmek mümkündür. Yine kız ve erkek çocukları için uygun olarak tasarlanan ve kaliteden ödün vermeyen Caterpillar marka botlar ya da ayakkabılar bulunabilir. Eğer tüm modelleri görmek istiyorsanız, internet satış mağazasına bakabilirsiniz. Burada ayrılan kategorilerde size ait olan alanı seçmeniz ve Caterpillar markasını filtrelemeniz yeterli olacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —