Tarih: 22.05.2013 11:26

Dünür cinayetinde 1 kişi yakalandı

Facebook Twitter Linked-in

İzmit'te meydana gelen olayda, Osman Ö ile oğlu Sedat Ö., eski dünürleri olan aileden 1 kişiyi öldürüp biri çocuk 4 kişiyi yaraladı. 

 

Tavşantepe Mahallesi Tavşantepe Caddesi’nde ikamet eden Osman Ö. ile oğlu Suat Ö., aralarında husumet bulunan eski dünürlerinin içinde bulunduğu aracı kurşun yağmuruna tuttu.  Olayda, 41 KS 084 plakalı araç içindeki eski damat Sunay Yener, ablası Ayşe Korkmaz, eniştesi Metin Korkmaz ve diğer kardeşinin çocuğu 3 yaşındaki İrem Su Ayer ile camiden çıkan baba Mehmet Yener (65) yaralandı.

 

Ağır yaralı Mehmet Yener, kaldırıldığı Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Başından yaralanan İrem Su Ayer ile diğer yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. 

 

Köyde yakalandı

 

Saldırıyı gerçekleştiren Suat Ö. ile babası Osman Ö., 41 HP 319 plakalı araçla olay yerinden kaçtı. Sedat Ö.’nün İzmit ‘e bağlı Sepetçi köyünde bulunduğu tespit edildi. Adrese operasyon düzenleyen ekipler, Sedat Ö.’yü gözaltına aldı. Sedat Ö. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Firari olan Osman Ö. her yerde aranıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —