Tarih: 25.05.2015 08:05

DUMLU Darıca’daydı

Facebook Twitter Linked-in

Kendisini karşılayanlar arasında İlçe Yönetiminden Kemal Pelit ve Necati Altunkaynak'ın yanı sıra Darıca CHP eski Belediye. Başkanı Zihni Topçu, CHP'nin eski Belde ve İlçe Başkanları ile Belediye. Başkanlığı Aday adaylarından Ahmet Özmet, Hüseyin Özdinçer, Saide Arslan, Hüseyin Koca, Baykal Kaya, Salman Kösali, Ergün Yavuz, Korkmaz Özdemir, Cengiz Gök, Yakup Törk, Seyfettin Kaya vardı. Dumlu partili arkadaşları ile partisinin yeni seçim bildirgesi ve bunların halka ulaştırılması konusunda fikir alışverişinde bulundu ve  arkadaşlarından kendisi için fazladan çalışmalarını ve kendisini meclise taşımalarını istedi.  

Uzun zamandan beri CHP içinde çeşitli kademelerde görev almış olan CHP’nin Ağrı Doğubayazıt kökenli milletvekili adayı Dumlu son yerel seçimlerde Gölcük’te partisinin oylarını %18’den %42’e çıkarma başarısını göstermiş ancak bu yeterli olmamıştı.

Darıca’da yerleşik yaklaşık 5000 Ağrı kökenli hemşerilerinden kendisine yoğun ilgi olduğunu, Ağrılı seçmenlerin oylarının kendisinin meclise girmesinde çok çok önemli olacağını söyleyen Turan Dumlu, CHP’nin Ağrı kökenli eski il genel meclisi üyesi Seyfettin Kaya’dan Ağrının ileri gelenleri ile evinin bahçesinde bir toplantı düzenleyerek hemşerileri ile buluşmasına fırsat vermesini istedi. İsteği “başım gözüm üstüne” diyerek kabul eden Seyfettin Kaya bunu en kısa sürede gerçekleştireceğini söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —