Tarih: 27.03.2014 09:19

Donuk omuz sendromu tarih oluyor

Facebook Twitter Linked-in

Bu can sıkıcı sorunun çözümleri hakkında Terapist Tolga Boran, bilgiler verdi.Su-Jok Akupresür ile Donuk omuz sendromları, bel ve boyun fıtığına bağlı uyuşmalar ve hissizlikler, fizik tedavi gerektiren tüm ağrılar (diz, dirsek vs.) birkaç dakika içinde ortadan kalkıyor.

 

 

 

Su-Jok Akupresür klasik batı bilimiyle binlerce yıllık doğu biliminin karışımından oluşan bir tedavi yöntemidir. Su-Jok, Kore dilinde el-ayak anlamına gelir. Güney Koreli bilim adamı Profesör Park Jae Woo tarafından keşfedilmiştir. El ve ayaktaki yansıma noktaları kullanılarak herkes tarafından kolayca uygulanabilen Su-Jok akupresürün dikkat çeken en büyük özellikleri; avantajları, basitliği, güvenli ve anında etkili oluşudur; bu da çabuk yaygınlaşmasını sağlamıştır. Bu yöntem birçok ülkede hem uygulanmakta hem de öğretilmektedir.

 

 

 

 

Hücre ve dokulara giden kan dolaşımı artar. Bağışıklık sistemini güçlendirir, yaygın mevsimsel hastalıklara karşı direncinizi arttırır. Damarlar temizlenir. Kan ve lenf sistemi temizlenir. Eklem ağrılarında ve kas rahatsızlıklarında iyileşme olur.Hormon ve enzim üretimi normale döner. Beyin fonksiyonlarını ve hafızayı kuvvetlendirir. Ferahlatıcı etkisiyle depresyon ve anksiyete üzerinde olumlu etkisi vardır. Depresyon kaynaklı gerginliği gidermeye yardımcı olur. Adrenalini okside ederek genel bir sakinlik sağlar. Uyku kalitenizin artmasını sağlar.

 

 

 

 

Su-Jok Akupresür, meridyen terapisi esasına dayanır. Tüm vücudumuzun ellerimizde ve ayaklarımızda yansıma noktaları bulunmaktadır. Terapi ellerden ve ayaklardan uygulanır, rahatsızlıklar uzman tarafından diagnostik çubuk ya da el ile tespit edilir. Rahatsızlığın durumuna göre akupresür/baskı, ısı ve tohum terapileri uygulanır. İlgili yansıma noktasına uygulanan tedavi ile sorunlu bölgeye kan dolaşımı ile besin gönderimi sağlanır ve onarım süreci başlar. Su-Jok akupresür vücudun kendi kendini iyileştirme gücünü harekete geçirmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —