Tarih: 02.10.2014 15:48

Doğan’dan Kaymakama hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Doğan yeni İzmit Kaymakamı Emiroğlu’na hoş geldin diyerek, “Öncelikle sizlere başarılar diliyoruz, İzmit Belediyesi Meclis üyesi arkadaşlarımızla size hayırlı olsun diyoruz. İzmit Belediyesi olarak meclis üyesinden çalışanına kadar iyi bir ekibiz. Daha refah, daha huzurlu, daha güzel bir şehir için çalışıyoruz. Bölgemizin en üst mülki amiri olarak sizlerle çalışmalarımızda destek, işbirliği içerisinde olacağımıza ve güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz.

 

İzmit çok iyi bir şehir. Bizler, İzmit Belediyesi olarak bu güne kadar iki kaymakamımızla çalıştık. Valimiz başta olmak üzere tüm devlet birimleriyle uyum içerisinde yapıcı ve şehrin refahı ve huzuru için çalıştık. Bundan sonrada sizinle uyumlu çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Allah yardımcınız olsun. Türkiye’nin lokomotifi olan bir ilin merkez ilçesinde görev yapacaksınız” dedi.

 

İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu da Başkan Doğan ve meclis üyelerine ziyaret için teşekkür ederek, ”Buraya çok büyük heves ve istekle geldim. Bu istek ve heves bana aynı zamanda büyükte bir güç verdi. Gücümüzü, isteğimizi, hevesimizi, sizlerin çalışmalarıyla ve sizlerin halktan aldığı desteklerle birleştirirsek, İzmit’imiz için çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.Ziyarette, AK Parti ve CHP İzmit Belediyesi Meclis üyeleri de yer aldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —