Tarih: 12.01.2022 17:33

DJ OrkhanSamed: “Müziğe Gönül Verdim!”

Facebook Twitter Linked-in

 

Çok uzun süredir müziğe ilgi duyduğunu, bu alanda bir şeyler yapmanın hayalini kurduğunu ifade eden DJ OrkhanSamed, “Müziğe gönül verdim. Sanatın her alanı güzel ama müzik bambaşka. İnsanın kendisini farklı bir dünyada, farklı bir mekânda hissetmesini sağlıyor. Müzik dinlerken o ortamda değilsinizdir, stresinizden ve kaygınızdan uzaklaşırsınız. Bu çok özel bir duygu. Bu nedenle hayranlarıma çok özel şarkılar sunmak, onların kendilerini çok daha iyi hissetmesini sağlamak istiyorum. Ayrıca DJ’lik yapmayı da seviyorum.” sözleriyle açıklamalarda bulundu.

Küçük Yaşımdan Beri Müzikle İlgileniyorum

Küçük yaşından beri müzikle ilgilenen, bu nedenle ses getiren çalışmalarda bulunan DJ OrkhanSamed, müziğe ilgisinden bahsetti: “Biliyorsunuz günümüz dünyasında sevdiği mesleği yapan kişi sayısı bir hayli az. İnsanlar, doğal olarak para kazanmak adına çalışıyor. Aslında bu durumun doğal bir şey olduğunu söyleyebilirim. Sonuçta hayatta kalmak için temel ihtiyaçlarımızı karşılaşmak zorundayız. Ben bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum. Çünkü istediğim mesleği yapıyorum. Küçük yaşlarımdan beridir müziğe ilgi duyuyor, bu alanda çalışmalar yapmanın hayalini kuruyorum. Şu anda hayallerimi bir bir gerçekleştirdiğimi söyleyebilirim.” 

Yeni Projelerin Hazırlığı İçerisindeyim

“Yeni projelerin hazırlığını yapıyorum. Hayranlarıma her daim yeni şarkılar sunmak istediğim için açıkçası yoğun çalışmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca müzik sektörü boş oturmayı sevmez. Sektörde yer edinebilmeniz için kendinizi geliştirmek ve çalışmalarınızı sıkı bir şekilde yapmak zorundasınız.”

DJ’liği de Çok Seviyorum

DJ’likten de bahseden ve DJ olarak müzik sektöründe yer almaktan dolayı gururlu olduğunu ifade eden DJ OrkhanSamed, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Ben, DJ’liğin tam da bana uygun bir meslek olduğunu düşünüyorum. Biliyorsunuz bazı meslekler karakterinizi yansıtmaz, bu nedenle o meslekte mutsuz olursunuz. Açıkçası DJ olarak çalışmalarımı sürdürdüğüm için çok mutluyum. Bu alanda çalışmalarımı çok daha yoğun bir şekilde gerçekleştireceğimi söyleyebilirim. Ayrıca yeni projelerle hayranlarımın karşısına çıkarak onların beklentilerini karşılayacağım. Bu konuda çok heyecanlı olduğumu söyleyebilirim.”

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —