Tarih: 19.03.2021 09:36

DJ Orhan Uzdu Pandemi Döneminde Yeni albümü ‘In Control’ İle Sevenleriyle Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 

Son dönemde performanslarıyla göz dolduran DJ Orhan Uzdu pandemi döneminde de boş durmadı. ‘In Control’ isimli yeni bir albüm çıkarıp sevenleriyle buluştu. House ve Elektro müzik alanında öncü DJ lerden olan Uzdu, bu harika albümde de aynı sounda sadık kalmış.

Sadece DJ olarak değil sergilediği enstrüman çalma yeteneği ile de dinleyenleri kendine hayran bırakan Orhan Uzdu bu albümde de yeteneğini sergilemekten çekinmemiş. Ünlü DJ sahnede olduğu kadar albümleriyle dinleyenlerini mest etmeye devam ediyor. İlk albümüyle yakaladığı başarıyı ikinci albümü ‘In Control’ ile de yakalayacak gibi görünüyor. Daha ilk günlerden müzik piyasalarında konuşulmaya başlayan albümün başarısı ülke sınırlarının da dışına çıkabilir.

Background müzik ile popüler olan DJ Orhan Uzdu, aynı zamanda Elektro ve House alanında da uzman. Son albümünde de bu uzmanlığı en iyi örnekleriyle yer almaktadır. Siz de kulaklarınızın bayram etmesini sağlamak ve eğlenceye doymak istiyorsanız ‘In Control’ albümünü mutlaka dinlemelisiniz.

 

0-236.jpg

 

Genç yaştan itibaren bu meslekte performans sergileyen DJ Orhan Uzdu, başarısını her zaman profesyonel anlayışla çalışmasına bağlayarak “ Ben daima işimde disiplinli çalışmayı ve sanatsal değerleri ön plana aldım. Dünyada ve ülkemde trend olan müzik eğilimlerini takip ettim. Performanslarımda bu eğilimlere uygun olan müziklere yer verdim. Bu sayede dinleyenlerime her zaman yeni ve sanatsal değeri olan performanslar sergilemeyi başarabildim. Albümlerimde de buna yer verdim ve enstrümanlarla zenginleştirdim. Bu ülkede yaşayan insanlar kaliteli eğlence müziğini hak ediyorlar. Ben de onlara bunu vermek için çalışıyorum. “ sözleriyle dile getirdi.

1-327.jpg



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —