Tarih: 29.09.2016 10:33

Dirk Kuyt, bugün eğer ''Fenerbahçe'ye gol atarsam ''....

Facebook Twitter Linked-in

Kuyt şunları söyledi:

"Buraya geldiğim için çok çok sevinçliyim. Beni çok güzel karşıladılar. Sanki hiç gitmemiş gibiyim. Yeni yerleri gezdirdiler bana."

"Sadace ben değil. Ailemle birlikte buraya bir sene sonra ilk kez geldik. Onlar için de tekrar İstanbul'a gelmek muhteşem bir duygu. Çok şeyi özledik. İstanbul, Fenerbahçe... Şu anda ilk aklıma gelen Fenerbahçe'deki güzel anılarım." 

"Fenerbahçe'ye çıktıkları yeni yolda başarılar diliyorum. Hollanda'da da Fenerbahçe'yi takip etmeye çalışıyorum. Hala kulüpten arkadaşlarla iletişimim var. Onlarla görüşüyorum." 

"Van Persie çok değerli bir oyuncu. Teknik adamdan yeterli güven ve desteği alırsa, çok başarılı olacaktır."

"Fenerbahçe için her şeyimi verdim. Sonuna kadar savaştım. Bunu Feyenoord için de yapacağım ama bunu saygı çerçevesinde yapacağımı söyleyebilirim."

Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya geldi

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2.hafta maçında karşılaşacağı Feyenoord takımında forma giyen Hollandalı yıldız oyuncu Dirk Kuyt, Asbaşkanlar Ali Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu ile bir araya geldi.

Fenerbahçe taraftarlarına saygım var

Fenerbahçeliler beni 3 yıl boyunca iyi tanıdı eğer gol atarsam ''Fenerbahçe taraftarlarına saygı çerçevesinde '' sevineceğim.Oynadığım sürece Fenerbahçe için bugün aynı şeyi Feyenoord için yapacağım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —