Tarih: 11.02.2017 09:19

'Diriliş maçı'

Facebook Twitter Linked-in

Artık puan kaybetme lüksü kalmayan mor-beyazlı oyuncular bu deplasman maçıyla birlikte sahaya yüreğini koymalı. Bugün İstanbul’da kampa girecek olan ekibimizin galibiyet mücadelesi yarın saat 14:00’da başlayacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup’ta şampiyonluğun iddialı adaylarından biri olan Gebzespor, hafta içinde yaşanan sıkıntıları Bayrampaşa Tuna deplasmanında alacağı bir galibiyetle unutmak amacında. Son olarak sahasında Sultangazi ile 3-3 berabere kalan ve 3-1 öne geçtiği maçta çok önemli 2 puan kaybederek şampiyonluk yarışında yara alan mor-beyazlı ekipte Tuna karşılaşması bir nevi ‘diriliş maçı’ olarak da yorumlanıyor. 

GÜZEL GÜNLER GELECEK
Teknik direktör Ergun Ortakcı’nın istifası, kaptanlar Ali Katırcı ve Murat Yılmaz’ın takımdan gönderilmesi Menekşe’de kaos ortamı yaratsa da, camia el birliğiyle güzel günlerin geleceğine inanıyor. Bugün saat 13.00’de İstanbul’a hareket edecek olan mor-beyazlı kafile, Golden Way Otel’de maç saatini bekleyecek. Altyapı antrenörü Özer Özcan sorumluluğunda Bayrampaşa Tuna maçına çıkacak olan Gebzespor galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Bilecik bölgesi hakemi Onur Kemal Sağaslan’ın düdük çalacağı karşılaşma Bayrampaşa Belediye Stadı’nda saat 14:00’da oynanacak.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —