Tarih: 06.10.2018 13:21

Diriliş Ertuğrul ne zaman başlayacak?

Facebook Twitter Linked-in

Diriliş Ertuğrul 5. yeni sezon 122. yeni bölüm ne zaman başlayacak? Diriliş Ertuğrul hayranları, dizilerin yeni sezon açılışını yaptığı hatta 3 bölümü geride bıraktığı şu sıralarda yeni sezon ilk fragmanı için gözleri TRT 1'e dikti. Fakat şu ana kadar Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Fakat Ekim ayının 2. haftasına gireceğimiz için fragmanın her an yayınlanması bekleniyor. Diğer yandan Diriliş Ertuğrul'da Osman Bey'i canlandıracağı söylenen Burak Özçivit ile ilgili son dakika haberi heyecan yarattı. Burak Özçivit'in diziye dahil olması, Ertuğrul dönemi bittikten sonra ‘Diriliş Osman Gazi’ olarak başlaması ile olacak. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezonda neler olacak? Yeni sezonda kimler kadroya katıldı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 5. yeni sezonu (122. yeni bölüm) başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten henüz net bir açıklama gelmedi. Fakat geçen sene Diriliş Ertuğrul 4. sezonu, Ekim ayında başlamış, yeni sezon fragmanı da Eylül ayında yayınlanmıştı. Bu sezon için de aynı şekilde olacağı düşünülürse Diriliş Ertuğrul 122. bölüm fragmanı Eylül ayında yayınlanabilir. Diriliş Ertuğrul 5. sezon da Ekim ayı içinde başlayabilir.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL MU DİRİLİŞ OSMAN MI?

Diriliş Ertuğrul sezon finali ile birlikte yeni sezonda nasıl devam edeceği hayranlarının kafasında sürekli bir soru işareti olarak yer alıyordu. Yapımcı Mehmet Bozdağ'ın dizisinin sezon finaline yaklaştığı günlerde yaptığı açıklama "Yeni sezonda Diriliş Osman olarak devam edecek" zannı uyandırmıştı. Fakat yeni sezon yayın tarihi yaklaştığı şu sıralarda yapımcılardan gelen açıklama bu soruya kesin cevabı vermiş oldu. Diriliş Ertuğrul'un yapım ekibi, yeni sezonda nasıl bir yol uygulayacaklarını sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı.

dirilis-ertugrul-dizisi-yeni-sezonda-ayni-11203742_2123_m




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —