Tarih: 19.10.2015 17:14

DİREKSİYONDA ONU GÖREN GÖZLERİNE İNANAMADI

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Balya ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı Osman Kılıç, ücretsiz verdikleri yaşlılar ve eşyalarını pazardan evlerine bırakma hizmetinde, personel sıkıntısı nedeniyle servis aracını kendisi kullandı.

PAZARDAN EVE ÜCRETSİZ TAŞIMA

Balya Belediyesi tarafından başlatılan uygulama kapsamında, haftada bir gün kurulan ilçe pazarından alışveriş yapan yaşlılar ve eşyaları evlerine araçla ücretsiz taşınıyor.

DİREKSİYONA BELEDİYE BAŞKANI GEÇTİ

Personel sıkıntısı dolayısıyla aracı kullanacak şoför bulunamaması üzerine Kılıç, direksiyon başına geçip hizmetin sürdürülmesini sağladı.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazardan evlere ücretsiz servis hizmetine, personel sıkıntısına rağmen devam edeceklerini söyledi.

"BİZİM İÇİN HİZMET İBADETTİR"

Bundan sonraki haftalarda da bu işi yapacak belediye personeli bulunamadığında aracı kendisinin kullanacağını ve hizmetin devamını sağlayacağını belirten Kılıç, "Hizmetleri aksatmamak için canla başla çalışıyoruz. Bizim için hizmet ibadettir. Özellikle yaşlılarımıza hizmet etmek ibadetlerin en güzelidir. Onların duasını almak, verecekleri oylardan daha hayırlı" diye konuştu.

Kılıç, servisin şoförlüğünü yaparken vatandaşların sorunlarını dinleme imkanı bulduğunu sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —