Tarih: 18.10.2012 10:49

Dilovası'nda yeni dönem!

Facebook Twitter Linked-in

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman başkanlığında gerçekleşen toplantıda önemli kararlar alındı. Dilovası'nın geleceği açısından önem taşıyan kararlardan biri de 3 mahallenin birleştirilmesi kararı oldu. Mecliste oy birliği ile alınan karara göre Dilovası'nda 3 mahalle birleşti. Buna göre Yeni Mahalle ve Kayapınar Mahalleleri birleşerek Kayapınar Mahallesi ismini aldı. Yeni Yıldız ve Cumhuriyet Mahalleleri de Cumhuriyet Mahallesi adı altında birleşti.

 

 

 

Tavşancıl ve Yahya Kaptan mahalleleri de birleşerek Tavşancıl Mahallesi ismini aldı. Yasa gereği bu birleşme yerel seçimlerden sonra resmiyet kazanacak. Birleşmesi kararlaştırılan Yenimahalle, Yeni Yıldız ve Yahya Kaptan Mahallelerinde muhtarlıklar seçime kadar göreve devam edecek ve seçimde birleşecekler.

 

 

Mahallelerin birleşmesiyle ilgili konuşan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "Dilovasımız için alınan bu kararlar büyük önem taşıyor. Dilovası'nda mahallelerin daha iyi hizmet alabilmesi için bu birleşmeler hayırlı oldu" dedi. Meclis toplantısında ayrıca Dilovası belediyesinin 2013 yılı tahmini bütçesi de kabul edildi. Dilovası Belediyesi'nin 2013 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile 53 Milyon TL olarak belirlendi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —