Tarih: 22.10.2017 15:37

Dilovası’nda Sarıca dönemi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti’de ana kademe kongrelerini tamamlayan ilçelerde gençlik ve kadın kolları kongreleri devam ediyor. Kartepe, Darıca, Gölcük ilçelerinden sonra AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları da başkanını belirledi. Dilovası Kültür Merkezi’nde gerçekleşen coşku dolu kongreyle Emre Sarıca, başkanlık bayrağını Semih Kaya’dan teslim aldı. Ana kademe kongrelerini aratmayan heyecan içinde gerçekleşen kongreye ilgi yoğun oldu.

Bayraklarla süslenen kongre salonunda heyecan doruktaydı. Kongreye; AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve Gebze ilçe başkanlığına aday İrfan Ayar, Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Emre Sarıca’nın Yönetimi;

Emre Sarıca, Yılmaz Karataş, Semih Çilek, Muhammet Gözel, İsmail Hakkı Karadeniz, Ferdi Ataseven, Fırat Gençer, Yunus Kaya, Yunus Elden, Muhammet İnci, Emirhan Topçu, Rıdvan Eriden, Mehmet  İnalkaç, Tuğçe Işıkkaya ve Zeynep Turgut




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —