Tarih: 26.11.2015 12:39

Dilovası’nda öğretmenlere özel kutlama

Facebook Twitter Linked-in

Dilovası'ndaki eğitim kurumlarında görev yapan eğitimciler, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın  24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel verdiği yemekte bir araya gelerek  kendilerine özel olan günü yaşadılar. İlçedeki öğretmenlerden oluşan Milli Eğitim Müdürlüğü Müzik Korosu da, özel konseriyle eğitimcilere keyifli bir akşam yaşattı.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ev sahipliği yaptığı özel proğrama Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası İlçe Gençlik Spor Müdürü Murat Babaoğlu, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve ilçede görev yapan öğretmenlerin tamamına yakını eşleriyle birlikte katıldı. Programda konuşma yapan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, "Belediye başkanımız, abimiz Ali Toltar, düzenlediği programla biz eğitimciler onura etmiştir. Eğitime verdiği katkılardan ve bizlere olan destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEKTİR

Daha sonra bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Ali Toltar ise, "Bugün burada 24 Kasım Öğretmenler Günü için siz değerli eğitimcilerimizle toplanmış bulunmaktayız. Elbette ki öğretmenin değeri böylesine kısa bir zaman diliminde anlatılması olanaksızdır. Ancak insanlık tarihinin en anlamlı, en zor ve en onurlu olan öğretmenlik mesleği ve bu mesleğin fedakâr fertleri olan siz öğretmenlerimiz hakkında kısa da olsa bir şeyler söylemeye gayret edeceğim. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve kutsal bir hizmet mesleğidir. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi, siz değerli öğretmenlerimiz de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna gelecek için gençlik için ülkemiz ve insanlık için feda etmektesiniz. Bu duygu ve düşüncelerle başta hayatta olmayan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve şükranla anıyor. Siz değerli öğretmenlerimin bir gün değil her gün değerini biliyor. Hepinizi bu anlamlı günde saygı, sevgi, muhabbetle selamlıyor ve öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. Programda daha sonra 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlenen voleybol ve masa tenisi dallarında şampiyon olan okullar için ödül töreni düzenlendi. Gecenin geç vakitlerine kadar canlı müzik eşliğinde eğlenen öğretmenler, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve ekibine teşekkür ettiler. Tüm öğretmenlere çıkışta birer hediye paketi verildi.   

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —