Tarih: 20.04.2012 09:49

Dilovası’nda Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Eyüp Sultan Kız Kuran kursunda ders alan öğrenciler tarafından düzenlenen kermes programı Cuma günü son bulcak. Kermesin gelirleri Eyüp Sultan kız kuran kursu ihtiyaçları için kullanılacak. Kermes açılışı Dilovası Müftüsü Resul Haksöyler, Dilovası Belediye Başkan Yardımcıları Muhiyettin Gültekin, Edip Bingöl, Aydın Özel ve birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Dilovası Belediyesi Hizmet Binası önünde Mobil Kan verme aracı üzerinde gerçekleştirilen kampanya da 48 ünite kan bağışı yapıldı. Kampanya Dilovası Müftüsü Resul Haksöyler ve Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin’in ilk kan bağışını yaparak başladı.

 

Dilovası Müftüsü Resul Haksöyler, “Peygamber Efendimiz (s.a.v.) doğduğu bu hafta da her yıl düzenli olarak kan bağışı kampanyası yapıyoruz bu yıl 48 ünite kan bağışı yapılmıştır. Dilovası halkını düzenli olarak kan bağışına davet ediyoruz. Kan, üretilemeyen tek ilaç olduğu unutulmamalıdır. “dedi.

 

Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, ”Toplumsal görev şuuru içerisinde konuya gösterdikleri duyarlılıklarından ötürü, halkımıza teşekkür eder, kan bağışında görev alan Kızılay yetkililerine ayrıca teşekkür ediyorum. Halkımızın Kan bağışına duyarlılığı da bizleri mutlu ediyor " diyerek sözlerini bitirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —