Tarih: 06.03.2012 17:46

Dilovası’nda Erbakan sergisi!

Facebook Twitter Linked-in

Necmettin Erbakan'ı vefat yıldönümünde "Erbakan Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Dilovası’na gelen Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kızı Zeynep Erbakan, Dilovası Belediyesi Hizmet binası önündeki Erbakan Konulu Fotoğraf sergisini ziyaret etti. 

 

 

 Erbakan 1995 Yılında Dilovası’nı ziyaret etmişti

 

 

Merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan, 1995 yılında Dilovası Belediyesi’ni ziyaret ettiğinde ”Dilovası’nı, Gülovası Yapacağız” sözleri tüm Dilovalı’ların hafızasında yer almaktadır.  Dilovalılar, Erbakan Hocanın fotoğraf sergisini 7’den 77’ye ilgi ile incelendi.

 

 

"Erbakan Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Dilovası İlçesine gelen Zeynep Erbakan’a Saadet Partisi İl Hanım Kolları Başkanı Meryem Tan ve Yönetimi, Saadet Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı Hanım Kolları Başkanı Sümeyye Boz ve yönetimi eşlik etti ve Dilovalı bayanlar eşlik etti. Zeynep Erbakan Dilovası’nda babası merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anlattı.

 

 

"BABAM SAMİMİ BİR MÜCAHİTT"

 

 

''Erbakan Hocamız son yolculuğunu hakka yaptı. Geride hak bir dava ile o davayı hedefe taşıyacak olan arınmış ve durulmuş bir teşkilat bıraktı'' dedi. Zeynep Erbakan, Saadet Partisi Dilovası İlçe Teşkilatınca, Dilovası Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen "Erbakan Haftası" fotoğraf sergisin de, Milli Görüş Lideri merhum Erbakan'ın kendilerine neyi bıraktığını, neyi tavsiye ettiğini çok iyi bilmeleri gerektiğini söyledi.

 

 

Zeynep Erbakan, Merhum Erbakan'ın samimi bir mümin ve gerçek bir mücahit olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: ''O gerçek bir mücahit ve dava adamıydı. Erbakan Hocamız son yolculuğunu hakka yaptı. Geride hak bir dava ile o davayı hedefe taşıyacak olan arınmış ve durulmuş bir teşkilat bıraktı.''

Resim sergisi Çarşamba akşamına kadar gezilebilecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —