Tarih: 16.04.2012 09:21

Dilovası Müftüsü HAS Yöneticileri kabul etti

Facebook Twitter Linked-in

 

  Dilovası Has Parti protokol ziyaretlerine bu hafta Dilovası Müftülüğü ile devam etti. Dilovası Müftüsü M.Resul Haksöyler’i makamında ziyaret eden Dilovası Has Parti yöneticileri önümüzde ki Kutlu doğum etkinlikleri hakkında da bilgi aldılar.

 

 Dilovası Has Parti İlçe kongresinden sonra başlattıkları protokol ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün Dilovası İlçe müftüsü M. Resül Haksöyleri’i makamında ziyaret eden Has yöneticiler müftü ile Dilovası’nı konuştular. Has yöneticileri tebrik eden müftü Haksöyler: “Yeni İlçe kongrenizi yaptınız, öncelikle Dilovası’na sonra da hayırlı olsun. Kongrenizi takip ettim mücadelenizi iyi veriyorsunuz, Genel Başkanı Dilovası’na getirmek kolay olmasa gerek ama siz bunu başardınız. İnşallah Allah sizleri utandırmaz, davanızda sizleri sadık kılar. İlçe yöneticileri her zaman mütevazı olmalı, halka ve vatandaşlarımıza örnek olmalı. İyi bir kadronuz var Allah yolunuzu açık etsin” diyerek güzel temennilerde bulundu.

 

 

Müftüye önümüzde ki günlerde kutlanacak olan Kutlu doğum programları hakkında bilgi alan Perk “Müftüler İlçenin önemli kanaat önderlerindendirler. Toplumumuz ile müftülerimiz arasında sarsılmaz kuvvetli bağlar vardır. Bilindiği gibi bu hafta kutlu doğum haftası âlemlerin Rabbi olan Peygamber Efendimiz S.A.V.’in doğduğu mübarek günleri yaşıyoruz. Müftülüğümüzde Dilovası’nda bu haftayı en güzel şekilde yaşatacaktır. Tekrardan bu mübarek haftamız mübarek olsun ve tüm Dünya barışına vesile olsun.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı. Daha sonra Has yöneticiler günün anısına Dilovası müftüsü ile bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —