Tarih: 04.06.2012 14:38

Dilovası Kürtünlüler ile coştu!

Facebook Twitter Linked-in

Dilovası Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği "Anadolu Kültürleri Buluşması'nın ikinci gününde Dilovası Kürtünlüler Derneği program düzenledi. Kürtünlüler gecede bol bol horonlar çektiler.

 

 

IŞIK HEMŞERİLERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

 

 

Dilovası Belediyesi'nin organize ettiği "Anadolu Kültürleri Buluşması"nda sahneyi Gümüşhane Kürtünlüler Derneği aldı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri hemşerilerini yalnız bırakmazken geceye ayrıca Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Gümüşhane Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, Güç Der Başkanı Mikail Ozan ve yönetimi, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve yönetimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

 

BAŞKAN YAMAN'A TEŞEKKÜR

 

 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kürtünlüler Derneği Başkanı Servet Meral, Dilovası'n da ikincisinin düzenlendiği "Anadolu Kültürleri Buluşması" etkinliğine sunduğu katkılarından dolayı Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a teşekkür ederken, geceye katılan tüm hemşerilerine iyi eğlenceler diledi.

 

 

DİLOVASI DEĞİŞİYOR

 

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman da, etkinliklere katılarak geceyi organize eden dernek yönetimine teşekkür ederken, Kürtünlülere güzel bir gece geçirmelerini diledi. Ardından konuşan Gümüşhane ili Özkürtün İlçesi Belediye Başkanı Yakup Turgut'ta Dilovası'na daha önce de birkaç kez geldiğini ancak bu gelişinde Dilovası'nda değişimi ve dönüşümü gördüğünü söyleyerek geceyi düzenleyen Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a teşekkür edereken hemşerilerine de güzel bir gece geçirmesi temennisinde bulundu. Gecenin son konuşmasını yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ta "Bu güzel organizasyonu sağlayan ve hemşerilerimi böyle güzel bir atmosferde bir araya getiren Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a teşekkür ediyorum."dedi.

 

 

HORON HİÇ DURMADI

 

 

Konuşmaların ardından gecede sahne alan Gümüşhaneli yerel sanatçılar Mehmet Tak, Hüseyin Çayan ve Ağa zarlı Zehra Kürtünlüleri çoşturdu. Kürtünlüler sanatçıların söylediği birbirinden güzel şarkılarla bol bol horonlar çektiler. Horonlarıyla alanda yer bırakmayan Kürtünlüler geceyi uzun kuyruklar oluşturdukları horonlarıyla bitirdiler. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —