Tarih: 21.03.2012 16:15

"Dilovası insansızlaştırılıyor"

Facebook Twitter Linked-in

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan parti binasında gerçekleştirilen toplantı öncesi çeşitli konularda açıklamalar yaptı. Kuşkan şöyle konuştu: "Eğitim tasarısıyla ilgili CHP'nin büyük endişesi var. Gündemde olan 4+4+4 sisteminin uygun olduğunu düşünmüyoruz. Öte yandan ilimizde çevreyle ilgili de ciddi sıkıntılar var."

 

"Özellikle Dilovası'nı insansızlaştırmaya çalışıyorlar. Dilovası'ndaki sanayileştirme çabaları nedeniyle Yıldız Mahallesi gibi bazı mahalleler boşaltılıyor. CHP sanayiye karşı değil. Sanayi devrimine kuruculuk eden bir parti insanları riske sokmayacak sanayiyi arzu ediyoruz."

 

 

KONGRE İLGİLİ HAZIRLIKLAR ELE ALINACAK

 

 

"Toplantıda bu hafta Dilovası'nda yapılacak kongre ile ilgili hazırlıkları ele alacağız. Bu kongre demokratik bir şekilde gerçekleştirilecek." CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İzmit İlçe Başkanlığı'na aday olan Fethi Güven'in açıklamasına katılamadığı için kendisini il binasına davet ettiğini de belirterek şöyle konuştu:

 

"Fethi Güven İzmit İlçe Başkanlığı'na aday oldu. Adaylık açıklamasına aynı dakikalarda toplantıda olduğum için katılamadım. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni çıktığı yolda başarılar diliyoruz. Fethi bey yakın bir arkadaşımız ve partimize de büyük emeği var." dedi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —