Tarih: 27.03.2013 17:19

Dilovası futbol şenliğine hazırlanıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dilovası Belediye spor ile birlikte organize ederek ilçedeki 10 okulun takımları Can Gülmen Ortaokulu, Hacıseyit Taşan Ortaokulu, Akşamseddin Ortaokulu, Mehmet Zeki Obdan Ortaokulu, Polisan Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu, Dilovası Ortaokulu, Hasan Ali Yücel Ortaokulu, Mübeccel Çolakoğlu Ortaokulları arasında yapılacak turnuva için kuralar çekildi. 

 

Bu yıl 1. si düzenlenen futbol artık geleneksel bir hal alarak önümüzdeki yıllarda geniş katılımlı olarak devam ettirilecek.Belediye Başkanı Cemil Yaman, küçük yaşta kazanılan alışkanlıkların kişiliğin oluşmasından ve gelişmesinde büyük rol oynadığını belirterek çocuklarımızın ve gençlerimizin spora olan sevgilerinin artması, centilmenlik ve sportmenliğin güzelliğini bu yaşlarda kazanıldığını söyledi.

 

Belediye toplantı salonunda çekilen kuralara okulların beden eğitim öğretmenleri ve belediye spor kulübü hocası Hamit Korkmaz katıldı. Müsabakalar Dilovası Şehit Nihat Karataş Stadyumunda oynanacak. Dilovası Belediyesi turnuvaya katılacak olan oyunculara tozluk forma ve krampon hediye edecek. Komiteye Murat Hamit Korkmaz, Bekir Klavlı ve iki beden eğitim öğretmeni seçildi.Yapılacak olan turnuva, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası Belediyespor kulübü başkanı Kemal Memiş ve Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar’ın himayesinde olacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —