Tarih: 15.06.2012 10:30

Dilovası CHP Kadın Başkanı seçemedi!

Facebook Twitter Linked-in

CHP'de kadın kolları kongreleri sürüyor. 2 Haziran'da başlayan ve şimdiye kadar kongreleri tamamlanan Karamürsel, Gölcük, Gebze, Kartepe, Darıca, Körfez, Çayırova ve Kandıra ilçe kadın kongrelerinden sonra bugün Başiskele, yarın da Derince kongre yapacak. CHP'de son ilçe kongresi 17 Haziran Pazar günü İzmit'te gerçekleştirilecek. İl kadın kolları kongresi ise 4 Temmuz'da olacak.

 

 

 

İKNA EDİLİRSE ADAY    

 

 

Bir dönemdir CHP Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nı başarıyla yürüten Betül Güngör'ün kongrede yeniden aday olması bekleniyor. İzmit ilçeye taşındığı için yeniden aday olma konusunda kararsız olan Güngör'ün görevini sürdürmesi için ikna çalışması sürüyor. Saat 13.00'te ilçe binasında yapılacak kongrede 57 kadın üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede 6 kişilik yönetim kurulu ve 3 il delegesi seçilecek.  

 

 

 

DERİNCE'DE TEK ADAY

 

 

Hakan Savaş'ın ilçe başkanı seçildikten sonra kadın kolu başkanlığına atanan Songül Kaya yarın yapılacak kongrede tek aday. Saat 14.00'te ilçe binasında yapılacak kongrede 857 kadın üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede 8 kişilik yönetim ve 29 il delegesi seçilecek. Başkan adayı Kaya, kadın üyelere kongreye katılmaları çağrısında bulundu.     

 

 

 

İZMİT'TE MERİÇ YENİDEN

 

 

CHP'nin kadın kollarının son ilçe kongresi İzmit'te yapılacak. 17 Haziran Pazar günü yapılacak kongrede ilçe kongresinde 2 yıl önce kadın kolları başkanlığına atanan mevcut başkan Hale Meriç, tek aday. 13.00-17.00 saatleri arasında Dafne Kültür Merkezi'nde yapılacak kongrede 2 bin 700 kadın üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Kongrede 9 kişilik yönetim ve 81 kişilik il delegesi seçilecek. Öte yandan dün Dilovası kongresi yapılamadı. İlçede kadın kolları başkanlığına atama yapılacağı öğrenildi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —